Πώς ο Κουρμπέλης και Ντιναμό επηρεάζουν τη συμφωνία με Χατσερίντι

Η προτεραιότητα του ΠΑΟΚ, η πρόταση για τον χαφ του Παναθηναϊκού που εξακολουθεί να υπάρχει στο τραπέζι και το δεδομένο deal με τον Ουκρανό στόπερ που περιμένει στο ακουστικό του. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξηγεί την κατάσταση λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για τις μεταγραφές.

Kiev's Yevhen Khacheridi, left, struggles for a ball with Benfica's Raul Jimenez during the Champions League Group B soccer match between Dynamo Kiev and Benfica at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Wednesday, Oct. 19, 2016. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)
Χατσερίντι AP PHOTO/SERGEI CHUZAVKOV

Στο πάρα ένα της μεταγραφικής περιόδου οι ισορροπίες για τον ΠΑΟΚ είναι τόσο λεπτές που πολλά κρέμονται από μια κλωστή. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν αποκλείεται ο Εβγέν Χατσερίντι να ενδιαφέρεται περισσότερο από τον καθένα για το αν υπάρχει πιθανότητα μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη στον "Δικέφαλο του βορρά".

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Ο ΠΑΟΚ κράτησε ανοικτή την πόρτα με τον Εβγέν Χατσερίντι και τελικά φαίνεται να έχει φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή έδειξε πως θέλει να φύγει από την Ντινάμο Κιέβου ως φίλος.

Ο Ουκρανός δεν άσκησε τη παραμικρή πίεση στην ομάδα του, η οποία από την πλευρά της γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει μαζί του. Και η αλήθεια είναι πως αν "καιγόταν" να το αποτρέψει, θα μπορούσε να το είχε κάνει. Οι Ουκρανοί θέλουν πρώτα να βρουν αντικαταστάτη του Χατσερίντι (καθώς έχασαν και άλλον κεντρικό αμυντικό, τον Βίντα, στις αρχές Ιανουαρίου) και στη συνέχεια να μπουν σε συζητήσεις αποδέσμευσής του, με "λογική" τιμή, από τώρα. Οι "ασπρόμαυροι" από την πλευρά τους, μετά την πώληση Τσίμιροτ "καίγοται" για εσωτερικό μέσο, με την ανάγκη ενίσχυσης του κέντρου της άμυνας να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ

Ο ΠΑΟΚ άφησε τον Γκόικο Τσίμιροτ πριν βρει τον αντικαταστάτη του και αυτό φαίνεται απ' όλα όσα έχουν συμβεί την τελευταία εβδομάδα, με τους "ασπρόμαυρους" να τρέχουν για να καλύψουν μια σημαντική απουσία, την οποία οι ίδιοι... προκάλεσαν. Προτάσεις από μάνατζερς υπάρχουν πολλές (και για κάθε βαλάντιο), αλλά υπο πίεση επιλογή δεν είναι ποτέ ο καλύτερος σύμβουλος. Ο ΠΑΟΚ "αποσύρθηκε" από την υπόθεση Κουρμπέλη, ουσιαστικά ωστόσο άφησε την πρότασή της στο τραπέζι λέγοντας στον Παναθηναϊκό "αυτά δίνουμε, ξέρετε που θα μας βρείτ"». Οι πληροφορίες μιλούν για ένα ποσό που αγγίζει το 1,7 εκ. ευρώ (και είναι σημαντικό πως ένα σημαντικό κομμάτι αυτών των χρημάτων είναι μετρητά, με τις υπογραφές), ενώ στο τραπέζι υπάρχουν πάντα και τα έμψυχα ανταλλάγματα που... έχουν ξεμείνει από την "Μολεδιάδα".

Την ίδια στιγμή υπάρχουν δυο ανοικτά μέτωπα με τον ΠΑΟΚ να έχει ποδοσφαιριστές "σταντ μπάι" (τους οποίους τους βρήκε τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι προϊόν προεργασίας άνω της μιας εβδομάδας), οι οποίοι θα πρέπει το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης να ειδοποιηθούν.

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ

Το σενάριο απόκτησης και κεντρικού αμυντικού και εσωτερικού μέσου είναι μικρό και για να συμβεί θα πρέπει ο εσωτερικός μέσος να μην καταλαμβάνει θέση ξένου. Ο ΠΑΟΚ έχει μια θέση ανοικτή και αυτός είναι και ο λόγος που Εβγέν Χατσερίντι περιμένει, καθώς ως Ουκρανός λογίζεται ως ξένος. Ο ΠΑΟΚ έχει στη λίστα ξένων τους Αζεβέδο, Μάτος, Μαουρίσιο και Σάχοφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK