Ρ. Κόστα: "Νέα αρχή, θέλει σωστή νοοτροπία"

Που εστίασε ο Ρικάρντο Κόστα με δηλώσεις του πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ρ. Κόστα: "Νέα αρχή, θέλει σωστή νοοτροπία"
INTIME SPORTS

Λίγα λεπτά πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρήσει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Ρικάρντο Κόστα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για την προσπάθεια που ξεκινά με τον Ιγκόρ Τούντορ στο τιμόνι του Δικεφάλου.

"Είναι μία νέα σεζόν, μία νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλει σωστή νοοτροπία. Να έχουμε νοοτροπία νικητή. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο και γενικότερα για να φέρουμε επιτυχίες", είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός οτι ο ΠΑΟΚ φέτος ξεκινά πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις:

"Δεν με αγχώνει αυτό, γιατί έχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας. Προπονούμαστε ήδη σκληρά, ενώ έχουμε και δύο εβδομάδες προπονήσεων μπροστά μας στην Ολλανδία. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι".

Για την δική του παρουσία στην ομάδα σχολίασε: "Είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρσι. Φέτος ξεκινάω από τη αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εχω ψυχολογία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της".

Για την κατάληξη που είχε η περσινή σεζόν σημείωσε: "Πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή περίοδο. Εχει φύγει. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK