Σάντσεθ: "Να βρεθεί η χρυσή τομή για Λούκας"

Η Λα Κορούνια θέλει τον Λούκας Πέρεθ και αυτό το έκανε σαφές με δηλώσεις του την Πέμπτη (2/7) ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Βίκτορ Σάντσεθ. "Του ευχήθηκα καλή τύχη και ο ίδιος είναι καλά προετοιμασμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Σάντσεθ: "Να βρεθεί η χρυσή τομή για Λούκας"

Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει συμβόλαιο (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ) και όλοι ξέρουμε την επιθυμία να παίξει στην Λα Κορούνια αλλά θα πρέπει να βρεθεί τρόπος", δήλωσε ο τεχνικός της Λα Κορούνια για τον οποίο στην ιστοσελίδα eldia.es/agencias γράφεται πως έχει "πίστη και ελπίδα" για το θέμα του Λούκας ενώ επισημαίνεται πως τον θεωρεί "εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη" για την ισπανική ομάδα.

Η θέση του ΠΑΟΚ για Λούκας

Στον ΠΑΟΚ για όσα γράφονται -συνεχώς- στην Ισπανία λένε πως αν θέλει η Λα Κορούνια τον παίκτη, μπορεί να πληρώσει την ρήτρα για να τον αποκτήσει. Και τονίζεται πως αν ο Λούκας δεν δείξει διάθεση να μείνει στον ΠΑΟΚ, σημαίνει οτι δεν θα παίζει και όχι ότι θα πουληθεί (η πώληση είναι θέμα οικονομικής προσφοράς, όχι διάθεσης όπως λένε χαρακτηριστικά στον "Δικέφαλο").

"Τελειωμένη" η μεταγραφή Ολσεν

Η μεταγραφή του Ρόμπιν Ολσεν ουσιαστικά είναι "τελειωμένη" για τον ΠΑΟΚ. Η όλη κατάσταση ωστόσο που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα δημιουργούν κάποια τεχνικά ζητήματα με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χρειαστεί να πάρει ακόμη 1-2 μέρες. Ουσιαστικά κάποια διαδικαστικά απομένουν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Ολσεν να ανακοινωθεί την Πέμπτη όπως "βγαίνει" από την ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK