Σαββίδης: "Νόημα της ζωής μου ο ΠΑΟΚ"

Τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ είπε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ομογένειας.

Σαββίδης: "Νόημα της ζωής μου ο ΠΑΟΚ"

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένιας από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για εκδήλωση του ποντιακού ελληνισμού και αποκάλυψε ότι ο "δικέφαλος" δεν είναι απλά μία ομάδα για τον ίδιο.

Ο ομογενής επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο "Cosmos FM" και μίλησε για την επταετή προσπάθεια να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, για την Τούμπα που την αισθάνεται σπίτι του και για τη... δύναμή του.

Οι δηλώσεις Σαββίδη στον "Cosmos FM"

"O ΠΑΟΚ φέτος κλείνει 90 χρόνια, μια τεράστια ιστορία, που ήθελα πάντα να είμαι αντάξιος αυτής, αλλά θέλω ειδικά εκείνο το τμήμα της ιστορίας που θα είμαι παρών, που θα γραφτεί και με την δικιά μου συμμετοχή, να είναι το πιο λαμπρό. Να αναγνωριστεί στην Ευρώπη ως μεγάλη ομάδα".

"Δυο μεγάλες αξίες έχω στην ζωή μου: Τον Πόντο και τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω άλλον ιδιοκτήτη να πάλευε 7 χρόνια και να επέμενε μέχρι να πάρει μια ομάδα. Κατάλαβα σε εκείνα τα επτά χρόνια, πως είναι το νόημα στην ζωή μου.Υπάρχουν λύπες, αλλά δεν πρέπει να με απομακρύνουν από τον στόχο μου. Ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει, θα γίνει ισχυρός, παρά την στεναχώρια".

"Νομίζω πως οι φίλαθλοί μας με δοκιμάζουν... Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χωρίζεται σε δυο μέρη: Σ' εκείνους που ζουν και αναπνέουν και ονειρεύονται για τον ΠΑΟΚ και δε θα τον έβλαπταν ποτέ και στους άλλους που αποτελούν εσωτερική καταστροφική δύναμη. Κανένας δε μπορεί να είναι πάνω από τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ, ούτε κάποια ομάδα φιλάθλων. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσω την κατάσταση και πρέπει να να δουν τη δύναμή μου, θα την δουν. Η δύναμη και η περιουσία του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Αλλά κανείς δεν πρέπει να λειτουργεί εις βάρος του. Όσα χρόνια κι αν κάνω λάθη, θα τα διορθώνω και θα προχωράω μπροστά".

"Το παράπονο από τους Έλληνες, το εξέφρασα, πιστεύοντας πως θα γίνω κατανοητός. Μέχρι να αλλάξει ο Έλληνας στάση απέναντι στον εαυτό του και στα πρβλήματά του, κανείς δεν θα έρθει απέξω να τα λύσει".

"Δυο στόχοι μας έμειναν: Να παλέψουμε για το κύπελλο και να το κερδίσουμε και να πάρουμε το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος, που δεν αλλάζω στόχους, ακόμη κι όταν απομένει μόνο θεωρητική πιθανότητα επίτευξης τους. Δε θα θελα να χρησιμοποιήσω τις ίδιες μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν άλλες ομάδες με την διαιτησία".

"Είμαι χαρούμενος σήμερα, όχι επειδή νικήσαμε τον Αστέρα, παρότι χρειαζόμασταν πολύ τη νίκη. Αλλά επειδή είχα τόσο ζεστή υποδοχή από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη. Αισθάνθηκα πως ήμουν στο σπί τι μου και στην Τούμπα. Επειδή ακόμα δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως στην Τούμπα νιώθω σαν στο σπίτι μου... Η αγάπη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα, δεν υπάρχει αλλού. Οι οπαδοί μας, εδώ, όταν μας έκοβε ο διαιτητής με δικαιολογημένο οφσάιντ το αποδέχονταν. Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τους άλλους".

"Συντάσσομαι με τους ποιοτικούς φιλάθλους της ομάδας. Και αν πρέπει να υπάρξει κάθαρση, θα την επιβάλλω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK