Σαββίδης σε Μαρινάκη: "Αν δεν βγείτε σε τρία λεπτά, να φύγετε"

Απολαυστικός ήταν ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τους ομογενείς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη. Τι είπε για Μελισσανίδη, Μαρινάκη, καθώς και για τα προ διετίας ψάρια στην Τούμπα.

Σαββίδης σε Μαρινάκη: "Αν δεν βγείτε σε τρία λεπτά, να φύγετε"

Ο Ιβάν Σαββίδης έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τους ομογενείς οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη, με τις ατάκες του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει περισσότερες αποβολές από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: "Σκεφτόμουν να μιλήσω στον Μελισσανίδη και να του πω: "κάνετε ανταγωνισμό με τον Μαρινάκη;".

Ερωτηθείς για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού απάντησε: "Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κι αυτούς. Θα μου ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω τι να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ...". Και συμπλήρωσε: "Εμείς δεν θα λερώσουμε τα χέρια μας...".

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θυμήθηκε ακόμη και τον επεισοδιακό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα με τα... ψάρια που είχαν ρίξει οι οπαδοί στον πάγκο, καθώς και την τότε συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα είπε: "Πήρα τηλέφωνο τον Μαρινάκη και του είπα "αν δεν βγει η ομάδα σου σε τρία λεπτά, παρ' την να φύγει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης: "Νόημα της ζωής μου ο ΠΑΟΚ"

Παππάς στην Τούμπα, Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK