Σαββίδης στο ποδοσφαιρικό τμήμα: "Είμαι περήφανος για όλους σας"

Μέσω skype ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε σε σύσσωμο ποδοσφαιρικό τμήμα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ.

Σαββίδης στο ποδοσφαιρικό τμήμα: "Είμαι περήφανος για όλους σας"

Υστερα τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε δράση. Ετσι πριν την έναρξη της προπόνησης του Σαββάτου (έγινε στην Τούμπα) κάλεσε παίκτες και Τούντορ για συνομιλία μέσω skype.

Αναλυτικά τόνισε: "Όσα προβλήματα και να μας βάλουν μόνο να μας ενώσουν περισσότερο μπορούν. Είμαι περήφανος για σας και ξέρω ότι μπορείτε να με κάνετε ακόμη περισσότερο. Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι.

Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα έξω από το γήπεδο, εσείς αναλάβετε το αγωνιστικό κομμάτι. Σύντομα όλα θα είναι καλύτερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει από εδώ και πέρα απέναντι σε όποια αντιξοότητα σκαρφιστούν, εμείς να αποδεικνύουμε την περηφάνια μας για την φανέλα που φοράμε.

Δεν είμαι δίπλα σας, είμαι ένας από εσάς. Δεν έχω να σας προσάψω τίποτα για το ματς της Τετάρτης, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλάξτε σελίδα, όπως κάνουν οι άντρες, μην το σκέφτεστε άλλο και μην σας απασχολεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK