Σαββίδης: "Θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε όλους χαρά"

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Αστέρα μαζί με φίλους του ΠΑΟΚ από το σύνδεσμο της Νέας Υόρκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ βρέθηκε στο καφέ "Ολιμπία" στο ημίχρονο του αγώνα και είχε θερμή υποδοχή από τους ομογενείς φιλάθλους του δικεφάλου.

"Κατά κάποιο τρόπο μας οδηγείτε, μας βάζετε να βαδίζουμε σε έναν σωστό δρόμο" είπε αρχικά με τους οπαδούς να απαντούν: "εσύ μας οδηγείς πρόεδρε".

Συνέχισε, λέγοντας: "Ειλικρινά πιστεύω ότι θα έρθει η μέρα που θα σας δώσουμε όλους χαρά". Ορισμένοι ζητούσαν ως... πρώτη χαρά μία νίκη επί του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Κώστας Ευκαρπίδης, εκ των μελών της συντονιστικής επιτροπής του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, λέγοντας στον Ιβάν Σαββίδη: "Να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο σύνδεσμό μας, στη Νέα Υόρκη. Χίλια ευχαριστώ που ήρθατε και αποδεχθήκατε την πρότασή μας. Να είστε καλά".

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!