Σφοδρή επίθεση του Βίτορ στον Μίχελ!

Ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μιγκέρ Βίτορ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του "Δικεφάλου", Λούμπος Μίχελ, χαρακτηρίζοντας, μεταξύ άλλων "ανέντιμο", ενώ αποκάλυψε πως πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς!

Ο Μιγκέλ Βίτορ, ύστερα από τρία χρόνια, αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αφού υπέγραψε στη Χάποελ Μπιρ Σεβά. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως ο Πορτογάλος αμυντικός έχει σημαντικά παράπονα απ' τους χειρισμούς του προέδρου του "Δικεφάλου", Λούμπος Μίχελ σε ό,τι αφορά στις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 27χρονος άσος χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, τον Μίχελ "ανέντιμο" σε ανάρτησή του στο facebooκ, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει πως πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στους Θεσσαλονικείς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ:

"Το τελευταίο διάστημα, πολλοί με ρώτησαν για την αποχώρησή μου από τον ΠΑΟΚ. Αρνήθηκα όλες τις συνεντεύξεις για να μιλήσω γι ‘αυτό. Εκείνη την εποχή δεν είχα μιλήσει με τον επικεφαλής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω όλη την αλήθεια και μετά να είμαι σε θέση να προχωρήσω με τη νέα μου ομάδα.

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που μου χάρισαν αυτά τα φανταστικά τρία χρόνια: Τους συμπαίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς του συλλόγου. Φεύγω χωρίς να κερδίσω κανένα τίτλο με αυτόν τον τόσο μεγάλο σύλλογο, κάτι που πραγματικά το άξιζε.

Τώρα, σε όσα έγιναν για να φύγω… Από την αρχή είχα την πρόθεσή να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Πάντα ένιωθα καλά στο σύλλογο, αποτελούσα επιλογή όλων των προπονητών και τόσο εγώ, όσο η οικογένειά μου αισθανθήκαμε τη Θεσσαλονίκη σαν το "σπίτι" μας. Δυστυχώς, πάρα πολύ συχνά, το ποδόσφαιρο είναι ένας βρώμικος κόσμος, όπου υπάρχουν πιο σημαντικά συμφέροντα από έναν παίκτη ή την προσφορά του στην ομάδα.

Από τότε που ο κ. Λούμπος Μίχελ εντάχθηκε στην ομάδα, κατάλαβα ότι δεν ήθελε να μείνω. Η διαδικασία της ανανέωσης μου σέρνονταν συνέχεια, λέγοντας ότι θα έχουμε μια πρόταση την επόμενη εβδομάδα και ότι η υπόθεση θα επιλυθεί σύντομα. Πάντα η συνομιλία ήταν ίδια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, συνέχισα να αγωνίζομαι για την ομάδα. Ο προπονητής μου είπε ότι πάντα περιμένει από μένα και έλεγε ότι ο σύλλογος θα καταλήξει σε συμφωνία και ότι ήδη εκείνος είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία.

Στο τελευταίο παιχνίδι και, συμπτωματικά, στη μεικτή ζώνη όπου ήταν τα ΜΜΕ, ο κ. Λούμπος Μίχελ με ρώτησε αν είχα υπογράψει σε άλλο σύλλογο. Του είπα ότι θα αποφάσιζα για το μέλλον μου μετά το πλέι οφ. Του είπα επίσης ότι θα δώσω προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ. Αυτό μου είπε και ο ίδιος και ότι τις επόμενες ημέρες θα στείλει πρόταση στον εκπρόσωπό μου, προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Την παραμονή της παρουσίασης του προπονητή, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα στον συνεργάτη μου με την πρόταση. Είπε ότι ήταν ότι καλύτερο ο σύλλογος θα μπορούσε να προσφέρει και χρειαζόταν μια γρήγορη απάντηση. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι ήταν η χαμηλότερη προσφορά που είχα, αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή (τουλάχιστον για μένα) και έτσι αποφάσισα να δεχτώ. Κάλεσα τον κ Μίχελ και του είπα ναι. Μου είπε ότι την επόμενη μέρα θα στείλει μια γραπτή πρόταση. Εκείνος μου ζήτησε να πάω στην Ελλάδα ή αν προτιμούσα να στείλει κάποιον στην Πορτογαλία, όπου ήμουν σε διακοπές.

Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου όταν το επόμενο πρωί, μπλόκαρε το τηλέφωνό μου από κλήσεις και τηλεφωνικά μηνύματα που έρχονταν από την Ελλάδα για να ρωτήσουν αν γνώριζα τις δηλώσεις του προέδρου. Δεν ήθελα να πιστεύω ότι υπήρχε τέτοια έλλειψη χαρακτήρα και ανεντιμότητα.

Τη μία μέρα, η ανανέωση ήταν έτοιμη και την άλλη δεν ενδιαφέρονταν πλέον. Στο ποδόσφαιρο είμαι αρκετά χρόνια για να γνωρίζω αυτά τα κόλπα στα παρασκήνια, αλλά ομολογώ ότι δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου κάτι παρόμοιο. Αν αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να μείνω, ήταν αρκετό για να μου το πει και ο καθένας να ακολουθήσει τη ζωή του. Δεν θα ήταν και δράμα.

Ήταν ένας θλιβερός τρόπος για να τελειώσει η σχέση μου με τον σύλλογο που μου έδωσε τόσα πολλά. Αλλά, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το πρόβλημά μου ήταν με ένα μόνο άτομο. Και πώς ο ΠΑΟΚ είναι πάντα πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο, εύχομαι όλη την τύχη στον κόσμο για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να κατακτήσει αυτό που δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τα τελευταία τρία χρόνια. Από την πλευρά μου, πάντα θα είμαι κοντά για αυτόν το μεγάλο σύλλογο. Πάντα θα είμαι ένας από εσάς. Πάντα. Επειδή "μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ".