Στα… χνάρια της περσινής "συνταγής"

Ο Λούμπος Μίχελ δεν "ντρέπεται" να κάνει... copy paste την τακτική που ακολούθησε την περσινή μεταγραφική σεζόν. Όπως αποδείχθηκε φέτος, εξάλλου, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω θετικό για τον ΠΑΟΚ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
mixel matos EUROKINISSI SPORTS

Πριν από ένα χρόνο, τέτοιο καιρό, ο ΠΑΟΚ είχε ήδη κάνει τις δυο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, έχοντας αποκτήσει έναν ακραίο μπακ και έναν εσωτερικό μέσο. Ο Λούμπος Μίχελ είχε… ψαχτεί αρκετά, είχε βάλει μπόλικο "μπλα-μπλα" και φυσικά τα απαραίτητα χρήματα. Είχε προσθέσει στο ρόστερ, με δυο λόγια, παίκτες πριν καν τελειώσει η προηγούμενη σεζόν. Το ίδιο φαίνεται πως έχει καταφέρει και φέτος.

Τον Μάιο του 2016, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, γνωρίζοντας το Ουκρανικό πρωτάθλημα πολύ καλά λόγω της οκταετούς θητείας του στην Σαχτάρ, είχε τις “εσωτερικές πληροφορίες“ και κινήθηκε άμεσα για τους Λέο Μάτος και Εβγέν Σάχοφ. Στη λίστα του υπήρχε και άλλος ένας, ο Μάτος, που έφυγε… μέσα από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς λίγο πριν υπογράψει στον Δικέφαλο του βορρά δέχθηκε πρόταση από την Κίνα, σύμφωνα με την οποία θα έπαιρνε σε ένα χρόνο τα λεφτά που θα έπαιρνε από τον ΠΑΟΚ σε δύο.

Τον Μάιο του 2017, ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής, έχοντας ρίξει το βλέμμα του στο Γαλλικό πρωτάθλημα εδώ και ένα χρόνο, ένα πρωτάθλημα το οποίο οι ασπρόμαυροι το εκτιμούν (οι σκάουτερ του ΠΑΟΚ το έχουν ξεψαχνίσει αναζητώντας παίκτες που θα μπορούσα να βρεθούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα), έχει κινηθεί για τους Ντοριάν Λεβέκ (αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ) και τον Σεΐκ Εντόι (εσωτερικός μέσος), δυο κινήσεις που έρχονται στην λογική της αύξησης των "ενδεκαδάτων".

Η περσινή "συνταγή" του ΠΑΟΚ έλεγε πως θα πρέπει μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την προετοιμασία να έχουν βρεθεί και να έχουν αποκτηθεί οι παίκτες “εργαλεία” έτσι ώστε να είναι στην διάθεση του προπονητή από την πρώτη μέρα των προπονήσεων. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και φέτος, και πάλι με τρεις παίκτες, καθώς για τις “μεγάλες υποθέσεις”, τους μεταγραφικούς στόχους από “το πάνω ράφι“ όπως έχουν συνηθίσει να το λέμε, αξίζει και η παραπάνω αναμονή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK