Στα χνάρια του... Τζαβέλλα ο Κωνσταντινίδης

Γιατί η περίπτωση του...αποκλεισμένου Δημήτρη Κωνσταντινίδη θυμίζει έντονα αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα προ τριετίας. Γιατί θα προπονείται με την Κ-20 ο Ελληνας αμυντικός.

EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÔÏÕ ÐÁÏÊ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε τον κύκλο ατομικών προπονήσεων και πλέον προπονείται με την Κ20, όπως είχε συμβεί στον ΠΑΟΚ και προ τριετίας. Τότε, είχε επέλθει ρήξη στις σχέσεις του Γιώργου Τζαβέλλα με τον Άγγελο Αναστασιάδη, όπως συνέβη και με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η “λύση” της παρουσίας του Κωνσταντινίδη στις προπονήσεις της Κ20 έχει να κάνει τόσο με πρακτικούς λόγους για τον ποδοσφαιριστή όσο και με τυπικούς λόγους για τις σχέσεις του με το σύλλογο.

Ουσιαστικά, οι δυο πλευρές έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με φόντο τον Ιανουάριο και τη μεταγραφική περίοδο στην οποία ο ακραίος αμυντικός θα αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό έφερε και την συμφωνία παρουσίας του στην Κ20, έτσι ώστε ο παίκτης να είναι σε ένα περιβάλλον ομάδας.

Μπορεί οι σχέσεις Κωνσταντινίδη – Λουτσέσκου να έφτασαν στα άκρα και να έχουν μείνει εκεί, όμως οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε μια “συμφωνία” με την πλευρά του παίκτη, που σε περίπτωση που συνέχιζε να προπονείται ατομικά, θα μπορούσε να είχε κινηθεί εναντίον του ΠΑΟΚ. Νομικά δε “στέκει” να “υποβιβαστεί” ένας παίκτης της επαγγελματικής ομάδας στην Κ20 και αυτό στην προκειμένη περίπτωση γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή.

TΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK