Ο Πεϊμπερνές απασχολεί, δεν είναι ο μόνος

Είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Ματιέ Πεϊμπερνές, όπως όμως και άλλοι αμυντικοί από τη γαλλική και όχι μόνο αγορά.

Η αναζήτηση κεντρικού αμυντικού θα έρθει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας απόκτησης γκολκίπερ, με τον Ματιέ Πεϊμπερνές να βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν απασχολήσει.

Ο 26χρονος Γάλλος άφησε στα μέσα της περσινής σεζόν την Μπαστιά (20 συμμετοχές) για την Λοριάν (20 συμμετοχές) με την τελευταία να υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Πεϊμπερνές μετρά μέχρι τώρα 167 παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στην Γαλλία, ενώ έχει περάσει από τις τρεις τελευταίες εθνικές ομάδες (Κ18, Κ19 και Κ21) χωρίς να έχει καταφέρει να φτάσει σε επίπεδο εθνικής ανδρών.

Αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή, αλλά η ηλικία του δείχνει το τρόπο σκέψης των "ασπρόμαυρων", που αναζητούν παίκτες στην μέση ηλικιακή κλίμακα (24-28).

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...