Στην αποστολή Αθανασιάδης και Βίτορ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης συμπεριέλαβε τους Αθανασιάδη και Βίτορ στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο. Διαβάστε ποιους παίκτες επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Κανονικά βρίσκονται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο οι Αθανασιάδης και Βίτορ. Αμφότεροι είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα, τα ξεπέρασαν όμως και είναι ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο Γεωργιάδης για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Εκτός έμεινε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, οι ανέτοιμοι Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης αλλά και οι τραυματίες Γκολάσα και Κωνσταντινίδης. Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Γιώργου Γεωργιάδη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: Ιτάνζ, Γλύκος, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Πόζογλου, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...