Στην έξοδο... αυτοβούλως ο Μίχελ

Ο Λούμπος Μίχελ έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, 24 ώρες μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Εστερσουντ, και ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναμένεται μέχρι την Δευτέρα να αποφασίσει αν θα την κάνει αποδεκτή.

Τα απόνερα της "Ευρώ - σφαλιάρας" άρχισαν να είναι ορατά στο εσωτερικό του Δικεφάλου, με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να "σηκώνει το χέρι" και να αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που θεωρεί πως του αναλογεί για την αποτυχία του Δικεφάλου να φτάσει στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για πέμπτη διαδοχική σεζόν.

Ο Σλοβάκος, που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από τον Δεκέμβριο του 2015, γνωστοποίησε την Παρασκευή στον Ιβάν Σαββίδη την παραίτησή του, θέλοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο να  τον "διευκολύνει", αντιλαμβανόμενος πως το βάρος πέφτει σε εκείνον μετά και την πρόσφατη αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, την οποία εισηγήθηκε.

Την δεδομένη στιγμή, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο. Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έχει κάνει κάποιες πρώτες κινήσεις στο δρόμο της εύρεσης αντικαταστάτη του, όμως οι εξελίξεις αναμένεται να "τρέξουν" την Δευτέρα, μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Photo Credits: Eurokinissi

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".