Στην Ιβηρική ψάχνει τώρα για τον χαφ ο ΠΑΟΚ

Αλλαγή κατεύθυνσης στο δρόμο για την εξεύρεση του κεντρικού χαφ που αναζητούν οι Μίχελ - Στανόγεβιτς. Τι συμβαίνει και τι ισχύει με τον Εντιάι του... Μάρκο Σίλβα και τον Ριένστρα.

Στην Ιβηρική ψάχνει τώρα για τον χαφ ο ΠΑΟΚ

Την ώρα που όλοι οι συνεργάτες του ταξίδεψαν από την Ολλανδία για την Σερβία, ο Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ανοικτών θεμάτων που υπάρχουν στα μεταγραφικά. Η αναζήτηση ενός εσωτερικού μέσου βρίσκεται στο φόρτε της, με τους "ασπρόμαυρους" να εξετάζουν περιπτώσεις που έχουν προταθεί για τις θέσεις "6" και "8", με το βλέμμα να είναι στραμμένα στην Ιβηρική χερσόνησο.

ΕΙΔΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ

Οι ιθύνοντες του τμήματος μαζί με τον Λούμπος Μίχελ παρακολούθησαν τις τελευταίες δύο ημέρες, είτε μέσω dvd είτε από βάσεις δεδομένων με αγώνες, παίκτες με τα χαρακτηριστικά που αναζητούνται τόσο για τη θέση του αμυντικού χαφ όσο και για αυτή του εσωτερικού μέσου.

Το βλέμμα τους έπεσε σε ποδοσφαιριστές που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στο τραπέζι φαίνεται πως έχουν πέσει περιπτώσεις από κάθε ράφι σε σχέση με τα οικονομικά δεδομένα. Το ταβάνι φαίνεται πως είναι μεταγραφές των δυο εκ. ευρώ, οι οποίες είναι οι πλέον δύσκολες περιπτώσεις, καθώς δεν θέλουν μόνο χρήμα, αλλά και χρόνο έτσι ώστε στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν ο ΠΑΟΚ να έχει το "πάνω χέρι”".

ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΤΙΑΪ ΚΑΙ ΡΙΕΝΣΤΡΑ

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Sportime αναφέρθηκε στην περίπτωση του 27χρονου Αλφρεντ Εντιάι, που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χαλ. Το συγκεκριμένο όνομα μπορεί να θεωρηθεί ως "τροχιοδεικτικό", καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αναζητούν οι "ασπρόμαυροι" σε ύψος (1,87) και στιλ παιχνιδιού.

Στην Ολλανδία, δημοσιεύματα "έδεσαν" την αναζήτηση του ΠΑΟΚ με τον 27χρονο Ολλανδό Μπεν Ριένστρα της Άλκμααρ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ριένστρα έχει προταθεί στον Δικέφαλο του βορρά αλλά δεν είναι τόσο "aggresive" όσο θέλει ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK