Στην Κοπεγχάγη "στήνεται" ο νέος ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν είχε επαφές με τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Γιούριτσα Βούτσκο που ο 37χρονος Κροάτης προορίζει για βοηθό του στον πάγκο του Δικεφάλου.

Στην Κοπεγχάγη "στήνεται" ο νέος ΠΑΟΚ

Ο Φρανκ Άρνεσεν, έχοντας δίπλα του και τον Μπρίνα Λάουντρουπ σχολίασαν χθες το βράδυ στο δανέζικο "kanal 5" τον αγώνα της Δανίας με την Σερβία.

Όμως, στην Κοπεγχάγη βρέθηκαν ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Γιούριτσα Βούτσκο (τον προορίζει για βοηθό του στον ΠΑΟΚ ο 37χρονος τεχνικός). Η πληροφορία διέρρευσε από το στενό περιβάλλον του Τούντορ στην Κροατία.

Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες των Κροατών (ενισχύονται και από το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης της χώρας έλεγαν χθες πώς ο Τούντορ είναι άφαντος από το Σπλιτ), οι οποίες δεν μπορούν να διασταυρωθούν από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές που τηρούν στάση απόλυτης σιγής, τότε επιβεβαιώνεται η αίσθηση που υπάρχει πώς ο Τούντορ είναι πολύ κοντά στον Δικέφαλο.

Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης κάνει αυτές τις μέρες τις σκέψεις του σχετικά με τους ποιον, τελικά, προπονητή θα επιλέξει από τη λίστα Άρνεσεν.

Όμως, από τη στιγμή που ο Τούντορ πήρε μαζί του και τον Γιούριτσα Βούτσκο, είναι ξεκάθαρο ότι πλέον οι συζητήσεις έχουν μπει για τα καλά σε ζητήματα σχεδιασμού ομάδας.

Μαζί άρχισαν Τούντορ-Βούτσκο

Ο 39χρονος, επίσης, Κροάτης, Γιούριτσα Βούτσκο είναι το δεξί χέρι του Τούντορ, ένας εκ των δύο βοηθών του στην Χάιντουκ. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη Χάιντουκ, στην Αλαβές, στην Σαλαμάνκα, στην Πόλι Εχίδο, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα από το πρωτάθλημα της Κίνας. Ήταν μέλος των Ακαδημιών της Χάιντουκ, όταν ο Τούντορ τον πήρε βοηθό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK