Στο προσκήνιο Οτσόα, Μακ, Μαλεζάς

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη τα μεταγραφικά του μ' αυτούς που είναι να έρθουν αλλά και να φύγουν. Να ποιες είναι οι προτεραιότητες του Δικεφάλου του Βορρά και του Μίχελ.

Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης 4/7 στο Χορστ της Ολλανδίας, γεγονός που... σήμανε συναγερμό στα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ. Το "πες μας τώρα" στον Γκιγιέρμο Οτσόα, το "έλα τώρα" στον Μακ,  το "φεύγεις τώρα" στον Μαλεζά και οι απαντήσεις που περιμένει από τα τρία μέτωπα. 

Οι ασπρόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Οτσόα, έχουν ήδη κάνει δυο "υπερβάσεις" προκειμένου να αποσπάσουν το "ναι" αλλά διαπιστώνουν την προσπάθεια του Μεξικανού να "αξιοποιήσει" την πρόταση του ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντάς την στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τον Μακ. οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει να επισπευσθούν οι διαδικασίες μετακόμισής του από την Ζενίτ, με τις δυο ομάδες να τα έχουν βρει σε όλα και τον παίκτη να έχει συμφωνήσει και με τους ασπρόμαυρους.

Στο κεφάλαιο Μαλεζάς, μπορεί ο 32χρονος στόπερ να θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όμως δεν υπάρχει μέχρι τώρα αντίστοιχη διάθεση από τους ασπρόμαυρους. Ο μάνατζερ του Μαλεζά βρίσκεται στο Χορστ της Ολλανδίας προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με βάση και την τελευταία, βελτιωμένη, πρόταση της Ανζί για τον "Μάλε".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...