Στον έναν του Λουτσέσκου, άλλος δεν χωράει...

Στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, τον περασμένο Μάιο στο Πανθεσσαλικό, είχαν βρεθεί και οι τρεις στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ. Τώρα, φαίνεται πως υπάρχει θέση μόνο για έναν στο ματς πρωταθλήματος με την Ένωση στο ΟΑΚΑ και ο Ράζβαν Λουτέσκου ζυγίζει τα δεδομένα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πέρυσι η σεζόν άρχισε με τον Χοσέ Κάνιας βασικό και αναντικατάστατο και τους Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ να διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, με τον Ουκρανό να κερδίζει τη μάχη έναντι του Ολλανδού στα μάτια του Βλάνταν Ιβιτς.

Υπήρξαν παρόλα αυτά παιχνίδια που και ο Ολλανδός πήρε ευκαιρίες χωρίς ν' απογοητεύσει τον Σέρβο. Αν και το σουλούπι του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι το... λιγότερο αθλητικό, ο τρόπος σύνδεσης με τους συμπαίκτες του τον κάνει χρήσιμο. Γι' αυτό και στον τελικό του κυπέλλου, ο Ίβιτς τούς χώρεσε όλους "θυσιάζοντας" τότε τον Δημήτρη Πέλκα.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Εφέτος η σεζόν άρχισε με τους Τσίμιροτ, Σάκχοφ και Μπίσεσβαρ, προτού ο Μαουρίτσιο πάρει τη θέση του Ουκρανού και ο Ελ Καντουρί του Ολλανδού. Ο Βραζιλιάνος μέσος τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες και ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να βρει, αρχικά για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τον αντικαταστάτη του. Χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, ο Εβγέν Σάκχοφ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Μαουρίτσιο και αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στη προπόνηση της Παρασκευής, στην οποία παραδοσιακά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κάνει τις δοκιμές του για τον αγώνα που ακολουθεί.

Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΠΕΛΚΑ – ΜΑΚ

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Ράζβαν Λουτέσκου πήρε τη φανέλα βασικού από τον Δημήτρη Πέλκα και την έδωσε στον Ρόμπερτ Μακ. Ο Σλοβάκος δεν μπόρεσε να τη διατηρήσει με τα όσα (δεν) έκανε εντός αγωνιστικού χώρου και στην επόμενη αναμέτρηση ο Πέλκας επέστρεψε στην ενδεκάδα. Ενόψει ΑΕΚ, το ερώτημα τίθεται εκ νέου, με τον Πέλκα ν' αναμένεται αυτή τη φορά να κρατά τη θέση του, καθώς η συνεργασία του με τον Ελ Καντουρί αποδίδει πολλά περισσότερα από όσα του Μαροκινού με τον Σλοβάκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK