Στον ΠΑΟΚ μέσω FIFA ο Ζαμπράνο

Η μεταγραφή του Κάρλος Ζαμπράνο αναμένεται να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντός της ημέρας, με τον Περουβιανό να ντύνεται στα ασπρόμαυρα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, σε ένα συμβόλαιο που υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia)
Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia) AP

ΠΑΟΚ, Ζαμπράνο και Ρουμπίν Καζάν ήρθαν το βράδυ της Πέμπτής σε συμφωνία, με την Ρωσική ομάδα να καθυστερεί να ενημερώσει έγκαιρα το TMS (Transfer Matching System) για την συμφωνία που έχει επιτευχθεί.

Ο Δικέφαλος, μέσω της ΕΠΟ, θα ζητήσει από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία να εγκρίνει την συμφωνία της με τον Ζαμπράνο και να δώσει την έγκριση προκειμένου η μεταγραφή να "φανεί" στο TMS και να ξεκινήσει η διαδικασία ανταλλαγής των εγγράφων του παίκτη ανάμεσα στις δυο ομοσπονδίες.

Σε περιπτώσεις όπως αυτή, σπάνια η ΦΙΦΑ ακυρώνει συμφωνίες, και οι ιθύνοντες του Δικεφάλου θα περιμένουν μέχρι να προβούν στην ανακοίνωση της μεταγραφής.

Έστω και στο "και πέντε" ο ΠΑΟΚ κλείνει εντυπωσιακά το τομέα της ενίσχυσής του, καθώς απέκτησε ένα παίκτη σε κάθε γραμμή την 31η Αυγούστου (Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια) με τις συνολικές ετήσιες αποδοχές στο σύνολό τους να αγγίζουν τα 3.500.000 Ευρώ!

Photo Credits: AP Photo/Martin Mejia

News 24/7

24MEDIA NETWORK