Στον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης!

Τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκος Βελλίδης, με τον 28χρονο Έλληνα άσο να συμφωνεί για συμβόλαιο δυόμιση χρόνων και τον ΠΑΣ να δίνει τη συγκατάθεσή του. Μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Στον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Μάρκος Βελλίδης. Ο 28χρονος Έλληνας τερματοφύλακας είχε συνάντηση με τον Φρανκ Άρνεσεν και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο 2μιση ετών. Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του παίκτη, αλλά από το καλοκαίρι. Μετά τα νέα όμως για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου (θα μείνει 1μιση μήνα εκτός) και το γεγονός ότι ο Τούντορ δεν εμπιστεύεται τον Ρόμπιν Όλσεν, ανατράπηκαν τα δεδομένα. Ο Κροάτης τεχνικός ζήτησε τερματοφύλακα άμεσα για θέση βασικού κι έτσι ο δικέφαλος του Βορρά πίεσε την ομάδα των Ιωαννίνων να αφήσει τον παίκτη να μετακομίσει από τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής βέβαια, λίγο έλειψε να "χαλάσει" τη μεταγραφή, καθώς ο Δικέφαλος ήθελε τον Βελλίδη δανεικό για έξι μήνες, διατηρώντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο παίκτης δεν έδειχνε να συναινεί σε αυτή την προοπτική, θέλοντας να μετακομίσει με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Τελικά η "χρυσή" τομή βρέθηκε και το deal έκλεισε θετικά.

Στον ΠΑΟΚ ο Βελλίδης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βελλίδης θα πέσει από νωρίς στην Τούμπα. Όμως ο διεθνής τερματοφύλακας έχει μεγάλη εμπειρία από τη Super League, ενώ τα τελευταία χρόνια δεν έχανε παιχνίδι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη θα βρει και πρώην συμπαίκτες του, τους Χαρίση και Κοροβέση οι οποίοι πήραν μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε ως δανεικός σε Κορωπί και Διαγόρα, ενώ το 2008 η ομάδα της Ρόδου τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή. Έμεινε για δύο χρόνια και στη συνέχεια αγωνίστηκε μια τριετία στον Άρη πριν μεταπηδήσει το 2013 στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα τελευταία χρόνια είναι αναντικατάστατος στις ομάδες του και οι πολύ καλές εμφανίσεις του, του έδωσαν πρόσφατα και μια κλήση στην Εθνική Ελλάδας, όπου μετράει μία συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έχει κι άλλα να σκεφτεί ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK