Στοχ: "Συζητάω με ΠΑΟΚ"

Σε επαφές με τον ΠΑΟΚ δηλώνει πως βρίσκεται ο Μίροσλαβ Στοχ, με την πλευρά του "Δικεφάλου" ωστόσο να έχει διαψεύσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον της, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Σλοβάκου.

Στοχ: "Συζητάω με ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Στοχ είχε εκδηλώσει την πικρία του για το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε τον είχε ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται πριν από μερικές ημέρες, γράφοντας στο instagram: "Η Φενέρμπαχτσε μου είπε πως είναι καλύτερα να αποχωρήσω από την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να το ακούω και πάλι. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος, κάπου περιμένει για μένα και θα είμαι ευτυχισμένος και πάλι".

Ωστόσο, μιλώντας στην ιστοσελίδα fanatik.com.tr, ο Στοχ δήλωσε αναφορικά με την συγκεκριμένη ανάρτησή του και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

"Οι λέξεις μου παρεξηγήθηκαν. Η Φενέρμπαχτσε δεν με έδιωξε, απλά με ενημέρωσε ότι θα έχω λίγες ευκαιρίες. Έτσι κι εγώ συζητάω με ομάδες που με θέλουν, όπως ο ΠΑΟΚ και η Μπούρσασπορ".

Βέβαια, η τουρκική ιστοσελίδα σημειώνει πως ο παίκτης βρίσκεται πιο κοντά στην Μπούρσασπορ. Επίσης, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" προχώρησαν σε νέα διάψευση μετά τη δημοσίευση των παραπάνω δηλώσεων του παίκτη, τονίζοντας πως δεν υφίσταται ενδιαφέρον για τον Στοχ, καθώς εξάλλου, στη θέση που αγωνίζεται έχουν αποκτηθεί οι Ζάιρο και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ υπάρχει και ο Μακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK