Στουτγκάρδη καλεί Βιεϊρίνια

Η Βόλφσμπουργκ φαίνεται πως έχει στα χέρια της επίσημη πρόταση για λογαριασμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ό, τι δεν έκανε η Νις (στης οποίας το στόχαστρο βρέθηκε για μόλις λίγες ημέρες) και ο ΠΑΟΚ, το έκανε η Στουτγκάρδη. Τι σκέφτεται ο Πορτογάλος, τι (δεν) θα κάνει ο ΠΑΟΚ, σε ένα σήριαλ που... έχει μέρες μέχρι να τελειώσει.

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γερμανία, η Στουτγκάρδη χτύπησε την πόρτα της Βόλφσμπουργκ για λογαριασμό του 31χρονου Πορτογάλου ακραίου. Η Στουτγκάρδη, μετά την περσινή της “περιπέτεια” στην δεύτερη κατηγορία, από την οποία πήρε το εισιτήριο της επιστροφής για την Μπουντεσλίγκα, ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί με παίκτες που αποδεδειγμένα μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και ο Βιεϊρίνια της κίνησε το ενδιαφέρον από τη στιγμή που ο Βόλφσμπουργκ και “επίσημα” τον έχει τοποθετήσει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

Η “επίσημη” τοποθέτηση του Βιεϊρίνια στους παίκτες που πλησιάζουν την πόρτα της εξόδου ήρθε με την απόκτηση του Πολ Βερχέγκ για την Βόλφσμπουργκ. Ο 33χρονος Ολλανδός ακραίος αμυντικός βρέθηκε στην Βόλφσμπουργκ από την Άουγκσμπουργκ και ήδη έγραψε το πρώτο του επίσημο 90λεπτο, έστω και σε παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο ομάδα χαμηλής κατηγορίας.

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες, ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στη... φυσική του θέση για καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη από τα εξώφυλλα των Ελληνικών αθλητικών εφημερίδων. Η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφτεί γιατρό της εμπιστοσύνης του, έδωσε νέα τροφή στα σενάρια για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Όμως η κατάσταση ήταν και παραμένει η ίδια, από τη πρώτη μέρα του καλοκαιριού.

Ο Δικέφαλος έχει βάλει ένα ταβάνι στα χρήματα που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Βόλφσμπουργκ για τον Βιεϊρίνια, αλλά και σε αυτά που προσφέρει στον Πορτογάλο ως ετήσιες αποδοχές, για τρία χρόνια. Και αυτό δεν έχει αλλάξει και δύσκολα να αλλάξει μέχρι το τέλος των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα πάει στον Βιεϊρίνια. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να πέσει η Βόλφσμπουργκ στο ποσό που δίνει ο ΠΑΟΚ (στο ένα εκ. ευρώ). Μέχρι στιγμής, ο Βιεϊρίνια έχει πέσει σε αυτά που του δίνει ο ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK