Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν βάσει αριθμών

Το Contra.gr επιλέγει τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σεζόν, ανά θέση και ρόλο, και όχι ανά γραμμή. Αναμφίβολα, οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτήν την επιλογή. Ποιος κάθεται κάτω από τέρμα, ποιοι γεμίζουν τις υπόλοιπες γραμμές.

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν βάσει αριθμών

Με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια ( και το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, αφού πήρε και το Κύπελλο στον τελικό με την ΑΕΚ), ολοκληρώθηκε η Super League 2018-2019 και οι ομάδες ετοιμάζονται πλέον για τον σχεδιασμό που αφορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάνοντας μια σύγκριση αριθμών, το Contra.gr κατέληξε στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, επιλέγοντας τους κορυφαίους ανά θέση και ρόλο και όχι ανά γραμμή. Πασχαλάκης - Ελαμπντελαουΐ, Βαρέλα, Αντέτζο, Βιεϊρίνια - Μαντί Καμαρά, Ματίγια - Φορτούνης - Ματέο Γκαρσία, Ποντένσε και Κουλούρης έβγαλε η... διαλογή.

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν βάσει αριθμών

Σε διάταξη 4-2-3-1 προκύπτουν τα πρόσωπα της ενδεκάδας, με νικητές αυτούς που έγραψαν τους καλύτερους αριθμούς της σεζόν στην διοργάνωση, έχοντας αγωνιστεί τουλάχιστον στα 2/3 των αγώνων (μίνιμουμ 20 παιχνίδια από τα 30 παιχνίδια). Με ★ όσοι παίρνουν τη φανέλα βασικού στην ενδεκάδα και με ✔ αυτοί που ξεχώρισαν με την απόδοση τους μέσα στη σεζόν.

Το 0,46 του Πασχαλάκη

★ Καλύτερος γκολκίπερ της σεζόν με βάση τους αριθμούς ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Το Νο1 του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και στα 30 παιχνίδια της Super League και σε περισσότερα από τα μισά κράτησε ανέπαφη την εστία του. Είχε 16 shutouts και 14 τέρματα παθητικό, που μεταφράζεται σε 0,46 γκολ ανά παιχνίδι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΟΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΟΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

✔ Το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ είχε ο Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια και κράτησε την εστία του απαραβίαστη σε ποσοστό πάνω από 50% επί συνόλου των αγώνων. Είχε 11 shutouts και 12 γκολ παθητικό, δηλαδή 0,57 γκολ ανά παιχνίδι.

✔ Ο Βασίλης Μπάρκας συμπληρώνει την τριάδα των γκολκίπερ, με 26 παιχνίδια στο ενεργητικό και 18 (!) shutouts! Ποσοστό που αγγίζει το εκπληκτικό 70%, στα ματς που δεν δέχτηκε τέρμα. Όμως στα υπόλοιπα 8 παιχνίδια είχε 16 γκολ παθητικό, έτσι η αναλογία του διαμορφώνεται σε 0,61 γκολ ανά παιχνίδι.

Ένας Σκανδιναβός κέρδισε τους Βραζιλιάνους

★ Καλύτερος δεξιός μπακ του πρωταθλήματος ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. Ο Νορβηγός διεθνής μπακ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, με απολογισμό 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1986 λεπτά συμμετοχής.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

✔ Ο Λέο Μάτος έρχεται δεύτερος στη σχετική λίστα. Ο Βραζιλιάνος ανέβασε στροφές μετά τα μισά της σεζόν και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Super League με 27 εμφανίσεις, 3 γκολ και 2 ασίστ σε 2398 λεπτά συμμετοχής.

✔ Καλή σεζόν είχε και ο Ροντρίγκο Γκάλο στο πρωτάθλημα. Ο μπακ της ΑΕΚ έπαιξε σε 26 αναμετρήσεις και η συνεισφορά του αποτυπώνεται στο 1 γκολ και τις 5 ασίστ που μοίρασε στους συμπαίκτες του σε 1896 λεπτά συμμετοχής.

Δίδυμο στόπερ με επαρχιακή έκπληξη

★ Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν ο κορυφαίος στόπερ του πρωταθλήματος βάσει αριθμών. Ο Πορτογάλος στόπερ, που βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε σε 27 ματς της Super League με απολογισμό 2 γκολ, 3 ασίστ και μόλις 3 κίτρινες κάρτες σε 2387'. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη άμυνα της σεζόν, με παθητικό 14 τέρματα (17 ο Ολυμπιακός, 19 η ΑΕΚ).

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

★ Η Λαμία ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή πορεία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, όπου τερμάτισε 7η στο πρωτάθλημα και ήταν η καλύτερη επαρχιακή ομάδα. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια έπαιξε ο Ντανιέλ Αντέτζο. Ο Νιγηριανός στόπερ (με ιταλικό διαβατήριο) έκανε καταπληκτική δουλειά στο κέντρο άμυνας της ομάδας του Μάκη Χάβου, χωρίς να χάσει λεπτό στην διοργάνωση! Έπαιξε στα 30 παιχνίδια, με απολογισμό 3 γκολ και 2 κίτρινες σε 2700 λεπτά συμμετοχής. Θυμίζουμε η Λαμία απέκλεισε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φτάνοντας ως τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου έμεινε εκτός συνέχειας από την ΑΕΚ.

✔ Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Χοσέ Κρέσπο στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ συνέθεσε ένα καθ' όλα αξιόπιστο δίδυμο με τον Φερνάντο Βαρέλα, κάτι που αποδεικνύουν και οι αριθμοί του: όπως ο Αντέτζο, έτσι και ο Κρέσπο δεν έλειψε λεπτό από τα ματς της Super League. Έπαιξε σε 30 παιχνίδια και είχε 1 γκολ, 1 ασίστ και 2 κίτρινες σε 2700 λεπτά συμμετοχής.

✔ Άλλη μια πολύ καλή σεζόν για τον Σπύρο Ρισβάνη με τη φανέλα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, που μεταφράζεται σε 28 παιχνίδια, 1 γκολ, 1 ασίστ και 4 κίτρινες κάρτες σε 2520 λεπτά συμμετοχής.

✔ Από δίπλα και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που επίσης έχει βρει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Περιστερίου, συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο στόπερ με τον Ρισβάνη. Ο Χατζηισαΐας είχε 28 εμφανίσεις, 3 ασίστ και 7 κίτρινες κάρτες σε 2510 λεπτά συμμετοχής.

✔ Ιδιαίτερα πειστική ήταν η παρουσία του Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες στο κέντρο άμυνας του Πανιωνίου. Ο Βραζιλιάνος στόπερ είναι ο τρίτος παίκτης της λίστας που έπαιξε και στα 30 ματς της Super League, χωρίς να χάσει λεπτό. Ο απολογισμός του ήταν 1 γκολ και μόλις 3 κίτρινες κάρτες σε 2700 λεπτά συμμετοχής.

* Κανείς από τους στόπερ του Ολυμπιακού δεν έκανε 20 plus συμμετοχές στο πρωτάθλημα

Υπόθεση του ενός

★ Ο Αντελίνο Αντρέ Βιέιρα ντε Φρέιτας ή απλά Βιεϊρίνια, έτρεξε σχετικά... μόνος σε αυτή την κούρσα. Ήταν ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος, χωρίς κάποιος να τον "απειλήσει" για την πρωτιά. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, μεγάλος άτυχος της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, αγωνίστηκε σε 26 ματς της διοργάνωσης με 5 γκολ και 4 ασίστ σε 2114 λεπτά συμμετοχής.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

✔ Θετικότατη ήταν η σεζόν για τον Εμανουέλ Ινσούα. Ο Αργεντίνος μπακ του Παναθηναϊκού ήταν στήριγμα για την ομάδα του σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην Super League με 25 παιχνίδια, 2 γκολ και 1 ασίστ σε 2129 λεπτά συμμετοχής.

* Κούτρης και Τσιμίκας στον Ολυμπιακό δεν έφτασαν τις 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα

2/2 οι πρωτοεμφανιζόμενοι

★ Στις δύο θέσεις των μέσων του άξονα, την παράσταση έκλεψαν δύο παίκτες που συστήθηκαν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό. Ο ένας ήταν ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος διεθνής με την Γουινέα χαφ πραγματοποίησε 24 εμφανίσεις με 6 γκολ, 1 ασίστ και 2 κίτρινες κάρτες σε 1534 λεπτά συμμετοχής, μπαίνοντας για τα καλά στο μάτι συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα της ηπείρου.

★ Ο δεύτερος ήταν ο Χάβι Ματίγια του Άρη. Ο 31χρονος Ισπανός μέσος ολοκλήρωσε μια πολύ γεμάτη σεζόν στην Super League, παίζοντας σε 29 παιχνίδια με απολογισμό 3 γκολ, 5 ασίστ και 4 κίτρινες κάρτες σε 1943 λεπτά συμμετοχής.

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

✔ Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Γεβγέν Σάκχοφ στην μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Ο Ουκρανός αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, με 5 γκολ, 2 ασίστ και 6 κίτρινες κάρτες σε 1508 λεπτά συμμετοχής.

✔ Πολύ καλή η παρουσία και του Μαουρίσιο, του Βραζιλιάνου μέσου του ΠΑΟΚ, που επίσης είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά και να μην βγάλει τη σεζόν στο χορτάρι. Ο 30χρονος χαφ πρόλαβε να αγωνιστεί σε 20 ματς πρωταθλήματος, με συνεισφορά 5 γκολ, 1 ασίστ αλλά και 3 κίτρινες κάρτες σε 1604 λεπτά συμμετοχής.

✔ Ο Παναγιώτης Κόρμπος στα 33 του χρόνια έκανε μια από τις αποτελεσματικότερες σεζόν της καριέρας του. Ο αρχηγός του Πανιωνίου έπαιξε σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος και είχε απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ μαζί με 5 κίτρινες κάρτες σε 2240 λεπτά συμμετοχής.

✔ Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει και στον Γκιλιέρμε Τόρες, τον Βραζιλιάνο χαφ του Ολυμπιακού που επίσης έχει τον χαρακτήρα του πρωτοεμφανιζόμενου στα μέρη μας. Ο 27χρονος μέσος σε 23 ματς πρωταθλήματος είχε 4 γκολ, 1 ασίστ και 7 κίτρινες κάρτες σε 1982 λεπτά συμμετοχής.

• Αξιοσημείωτη η παρουσία του Μπίμπαρς Νάτχο, καθώς ο Ισραηλινός μέσος του Ολυμπιακού είχε 4 ασίστ και 1 γκολ σε μόλις 726' λεπτά συμμετοχής (+ 3 κίτρινες κάρτες), από τις συνολικά 21 εμφανίσεις του.

Ο κορυφαίος της σεζόν στην Super League

★ Φτάνοντας στην θέση του επιτελικού μέσου είναι η απόλυτη παρουσία του Κώστα Φορτούνη που κλέβει την παράσταση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε και το σχετικό βραβείο του καλύτερου παίκτη της Super League 2018-2019. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αφού σε 28 ματς πρωταθλήματος είχε 12 γκολ και 9 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 2234 λεπτά συμμετοχής.

Super League: Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν βάσει αριθμών

✔ Αν δεν υπήρχε ο Φορτούνης, ο καλύτερος παίκτης της λίστας θα ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ. Θα είχε σίγουρα μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα αν η επιλογή γινόταν ανά γραμμή (εν προκειμένω την μεσοεπιθετική, ασχέτως θέσης ή ρόλου). Ο 31χρονος Ολλανδός πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη Super League, με 27 ματς, 8 γκολ και 7 ασίστ σε 2090 λεπτά συμμετοχής.

✔ Πολύ καλή σεζόν βάσει αριθμών πραγματοποίησε και ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ έγραψε 25 παιχνίδια με 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1988 λεπτά συμμετοχής και είναι ο τρίτος πιο αποτελεσματικός παίκτης της λίστας των επιτελικών μέσων.

(Πρέπει να φύγει φέτος ο Κώστας Φορτούνη για το εξωτερικό; Το Pod-όσφαιρο του Contra.gr έχει την καυτή απάντηση)

Εξτρέμ, η νίκη της Ιβηρικής

★ Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο κορυφαίος σε αποτελεσματικότητα εξτρέμ του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας καταπληκτικό δεύτερο γύρο. Ο Πορτογάλος ακραίος του Ολυμπιακού είχε 27 παιχνίδια με 5 γκολ και 8 ασίστ σε 2252 λεπτά συμμετοχής.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

★ Από την Ιβηρική Χερσόνησο, αλλά αυτή τη φορά από την Ισπανία έρχεται ο δεύτερος της σχετικής λίστας και πρωτοεμφανιζόμενος στη χώρα μας. Ο Ματέο Γκαρσία αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη (δανεικός από την Λας Πάλμας) και στα 30 παιχνίδια της Super League, με απολογισμό 10 γκολ και 1 ασίστ σε 2568 λεπτά συμμετοχής.

✔ Το αστεράκι του Γκαρσία θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει ο Γιώργος Μασούρας, που αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος με 10 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 1829 λεπτά συμμετοχής, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου στο πρώτο μισό της σεζόν και του Ολυμπιακού στο δεύτερο. Στην ισοβαθμία πήρε τον πόντο ο Ισπανός εξτρέμ, αφού σε αντίθεση με τον Μασούρα που ήξερε τα κατατόπια, ο εξτρέμ του Άρη έπαιξε για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του.

✔ Τα διαπιστευτήρια του ταλέντου του κατέθεσε ένας ακόμη newcomer στην Super League. Ο Λεό Ζαμπά του ΠΑΟΚ είχε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με 3 γκολ και 6 ασίστ σε 1325 λεπτά συμμετοχής, αριθμοί που φανερώνουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαία προοπτική.

Η έκρηξη ενός αυθεντικού ταλέντου

★ Μια σεζόν που θα μνημονεύει για το υπόλοιπο της καριέρας του ήταν η φετινή για τον Ευθύμη Κουλούρη. Δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, ο διεθνής φορ έκανε την αγωνιστική έκρηξη του και πλέον λογίζεται ως ένας φορ έτοιμος για μεγάλα πράγματα εδώ και τώρα. Δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται στη λίστα ακόμη και του Μαρκ Όφερμαρς, ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Άγιαξ! Ο 23χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Super League με 28 παιχνίδια, 19 γκολ και 4 ασίστ σε 2502 λεπτά συμμετοχής. Ο καλύτερος σέντερ φορ του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

✔ Εξαιρετική ήταν η παρουσία του Εζεκιέλ Πόνσε στην διοργάνωση. Ο Αργεντίνος φορ της ΑΕΚ, δανεικός από την Ρόμα, ξεπέρασε τα κατορθώματα του Σέρχιο Αραούχο και αυτό επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς. Ο Πόνσε αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια, με απολογισμό 16 γκολ και 4 ασίστ σε 2092 λεπτά συμμετοχής.

✔ Εντυπωσιακά βελτιωμένος ο Άχμετ Χάσαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, πρόσφερε σημαντικές λύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού. Ο Αιγύπτιος φορ έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και πρόσφερε 11 γκολ σε μόλις 1145 λεπτά συμμετοχής. Ήταν ο πιο οικονομικός φορ της διοργάνωσης με 1 γκολ ανά 104 λεπτά αλλά και ο πιο εύστοχος με 1 γκολ ανά 3,5 τελικές προσπάθειες.

✔ Σταθερά καλή ήταν η παρουσία του Φεντερίκο Μακέντα στην γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός φορ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και η συνεισφορά αποτυπώνεται σε 10 γκολ και 4 ασίστ, σε 2120 αγωνιστικά λεπτά.

✔ Παίζοντας κυρίως σε έναν ρόλο δεύτερου επιθετικού και όχι αυτόν του κλασικού φορ, ο Μάρκο Λιβάγια αποτέλεσε πηγή αποτελεσματικότητας για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Ο Κροάτης φορ έγραψε 25 ματς με 7 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του, σε 1971 λεπτά συμμετοχής.

✔ Ανάλογος με του Λιβάγια ήταν και ο ρόλος του Νικολά Ντιγκινί στον Άρη. Ο Γάλλος κυνηγός πρόσφερε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του στην διάρκεια του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του με 27 παιχνίδια, 8 γκολ και 5 ασίστ σε 2287 λεπτά συμμετοχής.

✔ Άξια αναφοράς είναι και η παρουσία του Τσούμπα Άκπομ, στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος φορ που κλήθηκε να μπει στα παπούτσια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και το έκανε με επιτυχία ( με δικό του τέρμα στον τελικό πήρε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο). Ο Άκπομ με 20 παιχνίδια, 6 γκολ και 4 ασίστ σε 1265 λεπτά συμμετοχής έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική μονάδα στην επίθεση του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Photo credits: eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK