Σχεδίασε την μπλούζα του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια

Ένας διαγωνισμός που αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας επιστρέφει. Σε μία σημαδιακή χρονιά της ιστορίας του Συλλόγου μας, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μην συσχετίζεται άμεσα με τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες και αναλάβετε ρόλο σχεδιαστή.

Σχεδίασε την μπλούζα του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια
ΠΑΟΚ-διαγωνισμός

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει στους φίλους της ομάδας την ευκαιρία να σχεδιάσουν το δικό τους Τ-shirt με θέμα τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό "Σχεδίασε την μπλούζα του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια".

Τα 10 καλύτερα σχέδια θα επιλεχθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει ψηφοφορία στην οποία ο κόσμος θα διαλέξει το καλύτερο σχέδιο που θα παραχθεί και θα τεθεί προς πώληση στα επίσημα καταστήματα της ομάδας!

Παράλληλα, ο σχεδιαστής της νέας μπλούζας θα κερδίσει μια επίσημη εμφάνιση του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Ο διαγωνισμός θα τρέξει σε δύο φάσεις των δέκα ημερών:

Στην πρώτη φάση που θα διαρκέσει από τις 24.03 μέχρι και τις 02.04 μπορείτε να κατεβάστε το αρχείο με την κενή μπλούζα σε μορφή .psd κάνοντας κλικ εδώ ή σε μορφή .ai κάνοντας κλικ εδώ και να αρχίσετε να σχεδιάζετε!

Μπορείτε να στείλετε τα σχέδιά σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] με τίτλο "Design your PAOK 90s year t-shirt".

Κατά την δεύτερη φάση που θα διεξαχθεί από τις 05.04 μέχρι και τις 15.04 το κοινό του paokfc.gr θα επιλέξει το κορυφαίο σχέδιο ανάμεσα στα δέκα καλύτερα και θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK