Συμφώνησαν ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια

Σε προφορική συμφωνία ήρθαν ΠΑΟΚ και Αντελίνο Βιεϊρίνια με σκοπό την επιστροφή του Πορτογάλου στην Τούμπα μετά από πεντέμισι χρόνια! Τι απομένει για να κλείσει το deal.

Wolfsburg's Vieirinha plays the ball during the German Bundesliga soccer match between Hertha BSC Berlin and VfL Wolfsburg in Berlin, Germany, Saturday, Feb. 20, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
vieirinha AP

Από τα δυο βήματα που έπρεπε να γίνουν για να επιστρέψει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Τούμπα 5,5 χρόνια μετά την παραχώρησή του στην Βόλφσμπουργκ, έχει γίνει το ένα, με τον Πορτογάλο να έχει δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι να κάνει το ίδιο και με την Γερμανική ομάδα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν αφήσει στα χέρια του31χρονου ακραίου - και του ατζέντη του - το θέμα του διαζυγίου με τους "λύκους".

Περιμένουν το "οκ" για να ενεργοποιήσουν την συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, που είχαν συνεργαστεί από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012, περίοδο στην οποία ο Βιεϊρίνια έγραψε 129 συμμετοχές με 28 γκολ και 25 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK