Τα διαρκείας της σεζόν 2015-16

Από την Τετάρτη (1/7) θα κυκλοφορήσουν τα διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική χρονιάς 2015-16. Ποιες οι τιμές.

Τα διαρκείας της σεζόν 2015-16

Αρχικά υπήρξε η σκέψη λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην χώρα μας, να αναβληθεί η έναρξη διάθεσης των διαρκείας, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προσλάβει έξτρα προσωπικό για την διαδικασία και με δεδομένο πως ήδη είχαν γίνει επαφές με τράπεζες, αποφασίστηκε τα διαρκείας να κυκλοφορήσουν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τις τιμές να παραμένουν σταθερές, τις εκπτώσεις για όσους ανανεώσουν την παρουσία τους στην Τούμπα να μεγαλώνουν και τα προνόμια να αυξάνονται, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2015 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2015-2016.

Η καινοτομία σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους είναι πως ο ΠΑΟΚ ενισχύει την οικογενειακή κερκίδα. Ενός ειδικά διαμορφωμένου, ασφαλούς χώρου ειδικά για τους γονείς που θέλουν να περάσουν τη… μαγεία του γηπέδου στα παιδιά τους. Μέσα από την οικογενειακή κερκίδα ο ΠΑΟΚ πρωτίστως στοχεύει στη μετάδοση αξιών όπως η παράδοση, το πάθος, η αυθεντικότητα, η αξιοκρατία, η ευαισθησία και η ενότητα και δευτερευόντως στην «εκπαίδευση» της νέας γενιάς φιλάθλων.

Στη δημιουργία ενός ενεργού Fan Club που θα έρχεται στο γήπεδο να διασκεδάσει, να συμμετάσχει σε πληθώρα εκδηλώσεων και να δημιουργήσει τον πυρήνα του αύριο κάνοντας πράξη το μόττο #oneteam #onefamily. Πλέον ένας ή δύο κηδεμόνες μπορούν να αγοράσουν οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 7α με τα 1-3 παιδιά τους να βλέπουν τους όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ εντελώς δωρεάν. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2015-16 σε όσους αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προσφέρει τη δυνατότητα να αγοράσουν και παιδικό εισιτήριο σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου με έκπτωση 50%.

Αντίστοιχη είναι και η έκπτωση για τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ενώ η καινούρια κατηγορία εισιτηρίων είναι τα εταιρικά. Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεγαλώνει την έκπτωση στους κατόχους διαρκείας της περσινής σεζόν που θ’ ανανεώσουν την κάρτα τους και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά, όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-16:

Τα διαρκείας της σεζόν 2015-16

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 περιλαμβάνουν:

  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.
  • Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.
  • Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.
  • Τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League.
  • Τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ.
  • Τους αγώνες των Play Offs της Super League σε περίπτωση συμμετοχής του ΠΑΟΚ".

Κυριάκος: "Ο κόσμος θα βρει τον τρόπο να στηρίξει..."

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος δήλωσε για το θέμα των διαρκείας: " Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έρχεται σε μια πολύ δύσκολη και περίεργη εβδομάδα, όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει να αναστείλει λειτουργίες που δίνουν απασχόληση σε αυξημένο αριθμό εργαζομένων, δημιουργώντας μεγαλύτερη ανασφάλεια. Ούτε θα θέλαμε μια αναβολή επ΄αόριστον, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε το τραπεζικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο για να αλλάξει τα δεδομένα.

Είμαστε βέβαιοι ότι και πάλι πολύς κόσμος θα βρει τον τρόπο και τη δυνατότητα -μέσα από ευρεία γκάμα επιλογών- να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Από την πλευρά μας μπορούμε να δεσμευθούμε ότι σε τέτοιες εποχές, συναισθανόμαστε μεγαλύτερη την ευθύνη για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι η ευχάριστη νότα στη ζωή όσων την αγαπούν, το χτίσιμο της οποίας έχει ήδη ξεκινήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK