Τα δυο ταμπλό του ΠΑΟΚ

Σε ανοιχτή γραμμή με Καραμπάγκ για το ενδεχόμενο πώλησης του Πέντρο Ενρίκε και με Βόλφσμπουργκ για την αγορά του Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δικέφαλος είναι σε ανοικτή γραμμή με Πέντρο Ενρίκε και Καραμπάγκ για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Βραζιλιάνου και με Βιεϊρίνια και Βόλφσμπουργκ για το ενδεχόμενο απόκτηση του Πορτογάλου. Τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, τι έχει κάνει η κάθε πλευρά, ποια είναι τα σημεία όπου υπάρχουν συμφωνίες που μπορεί να χαλάσουν αν δεν γίνουν κάποια πράγματα, ποια είναι τα σημεία που υπάρχουν διαφωνίες που θα ξεπεραστούν αν γίνουν κάποια πράγματα.

Υπόθεση Πέντρο Ενρίκε

Η πλευρά του παίκτη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ την πρόταση που υπάρχει από την Καραμπάγκ. Οι Αζέροι έκαναν πρόταση δανεισμού του Βραζλιάνου, με οψιόν αγοράς, και οι ασπρόμαυροι έθεσαν στο τραπέζι νέα δεδομένα, καθώς θέλουν να πάρουν κάποια χρήματα αυτό το καλοκαίρι για να παραχωρήσουν τον Πέντρο Ενρίκε. Στην υπόθεση αυτή, η Καραμπάγκ είναι αυτή που “καίγεται” και ο ΠΑΟΚ προσπαθήσει να “πατήσει” πάνω σε αυτό, έτσι ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Ο Πέντρο Ενρίκε ΄χει δελεαστεί από την προοπτική παρουσίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά γνωρίζει πως δεν είναι σε θέση να “πιέσει” τον ΠΑΟΚ.

Υπόθεση Βιεϊρίνια

Ο Πορτογάλος βρίσκεται εδώ και μέρες στην Θεσσαλονίκη και έχει ρίξει πολλές “γέφυρες”. Όπου… γέφυρες, είναι οι δικές του οικονομικές απαιτήσεις. Ο Βιεϊρίνια φαίνεται να έχει αναλάβει και το κομμάτι της Βόλφσμπουργκ, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις για να πάρει την ελευθέρας του. Η Γερμανική ομάδα ήλπιζε πως θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί για τον Πορτογάλο, όμως ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πως ήταν η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον 31χρονο. Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Βιεϊρίνια αλλά δεν… “καίγεται”. Και αυτό το τελευταίο δεν είναι μόνο τυπικό, αλλά ουσιαστικό. Αν ήταν τυπικό, η Βόλφσμπουργκ θα το είχε καταλάβει και δε θα έκανε πίσω. Οι Γερμανοί όμως είναι με τη πλάτη στον τοίχο και ή θα βγάλουν έστω και λίγα χρήματα από τον Βιεϊρίνια τώρα, ή θα του δώσουν 2,2 εκ. Ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντάς τον “παρκαρισμένο” στο ρόστερ τους.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK