Τα... "ερυθρόλευκα" παιδιά του Στανόγεβιτς

Ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά στα χέρια του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και δεν αποκλείεται το όνομα του να "παίξει" ξανά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Δυο ακόμα... "ερυθρόλευκοι" παίκτες πέρασαν και... μεγαλούργησαν μαζί του. Ρεπορτάζ του Αντώνη Τσακαλέα.

Τα... "ερυθρόλευκα" παιδιά του Στανόγεβιτς
stoikovic petrovic sepovic

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, το όνομα του Ράντοσαβ Πέτροβιτς βρέθηκε στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Σέρβος εσωτερικός μέσος αναδείχθηκε μέσα από την Παρτιζάν επί εποχής Στανόγεβιτς και μετακόμισε στην Μπλάκμπερν τρία χρόνια αργότερα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Πορτογαλία και στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία δόθηκε δανεικός στη Ριο Άβε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν.

Το "πέρασμα" του Πέτροβιτς από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και τις λίστες παικτών που απασχολούν τους "ασπρόμαυρους" έχει πλέον άλλη βαρύτητα, μετά την πρόσληψη του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

ΤΟΝ... ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ένας ακόμα παίκτης που εξελίχθηκε στα χέρια του Στανόγεβιτς και ακολούθως βρέθηκε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είναι ο Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος υπό την καθοδήγηση του Στανόγεβιτς είχε 43 συμμετοχές, με 15 γκολ και οκτώ ασίστ. Ο Σέποβιτς αγωνίστηκε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν στην Βιντεότον από την Ουγγαρία.

Ο παίκτης που μετρά τις περισσότερες συμμετοχές με προπονητή τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς είναι ο Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς. Ο 34χρονος βασικός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Σερβίας, μετά το πέρασμά του από τον Εργοτέλη, βρέθηκε στην Μακάμπι Χάιφα και από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, ο Στοΐκοβιτς έμεινε στον πάγκο και είναι δεδομένο πως θα θελήσει να είναι ενεργός με φόντο το φινάλε της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου. Μπορεί η Νότιγχαμ του Ευάγγελου Μαρινάκη να... στείλει παίκτη στον ΠΑΟΚ, μέσω Στανόγεβιτς;

Όλα αυτά θα διαπιστωθούν τις επόμενες ημέρες όταν και θα αρχίσει να τρέχει το δεύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ, καθώς οι ασπρόμαυροι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους κινήσεις και μάλιστα αναμένονται σύντομα οι πρώτες ανακοινώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK