Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στο… Youtube!

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, τα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο διάστημα της προετοιμασίας του στο εξωτερικό δεν θα μεταδοθούν μέσω τηλεόρασης, ούτε από κάποιος από τα “ελεύθερα” ούτε από κάποιο από τα συνδρομητικά κανάλια.

Οι συζητήσεις που είχαν οι ασπρόμαυροι το τελευταίο διάστημα δεν κατέληξαν κάπου και έτσι τα παιχνίδια που ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους θα μεταδοθούν από το Youtube!

Συγκεκριμένα, όσοι θα θελήσουν τα δουν τις αναμετρήσεις του Δικεφάλου του βορρά θα πρέπει να μπουν στο κανάλι του ΠΑΟΚ, στο οποίο ανεβαίνουν καθημερινά τα δρώμενα της ομάδας. Αναλυτικά οι μέρες και οι ώρες των φιλικών:

Τρίτη 04/07/2017: ΠΑΟΚ-AFC Tubize (19:00)

Τετάρτη 12/07/2017: ΠΑΟΚ-VV Venlo (18:00)

Παρασκευή 07/07/2017: ΚΑΑ Gent-ΠΑΟΚ (17:00)

Σάββατο 15/07/2017: AFC Ajax - ΠΑΟΚ (20:00)

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.