Ταχύτητα με και χωρίς μπάλα από τον Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ δείχνει τον τρόπο δουλειάς του από την πρώτη μέρα. Με μπάλα κατά κύριο λόγο η απογευματινή προπόνηση της πρώτης ημέρας.

Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν μένει σε προπονήσεις φυσικής κατάστασης στην αρχή της προετοιμασίας, αλλά έχει ήδη αρχίσει και καθαρά ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Η δεύτερη προπόνηση της σεζόν που ολοκληρώθηκε το απόγευμα στη Μεσημβρία είχε κατά κύριο λόγο πρόγραμμα με μπάλα. Οι πρώτες και πιο συχνές εντολές του αφορούσαν στην καλή και γρήγορη κυκλοφορία υπό πίεση, τις σωστές και γρήγορες επιλογές προώθησης του παιχνιδιού και φυσικά το άμεσο πρέσινγκ στο σημείο που χάνεται η κατοχή

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δούλεψαν σε μικρό χώρο και αρκετά εναλλακτικά σενάρια, έτσι ώστε να  εξασκήσουν σε υψηλές εντάσεις την φυσική τους κατάσταση.

 

Απόντες και από το απογευματινό πρόγραμμα οι: Κωνσταντινίδης (έτρεξε χαλαρά), Παπαγιαννόπουλος (ίωση), Γκολάσα - Λούκας (δικαιολογημένα απόντες) και οι διεθνείς, που αναμένεται να επιστρέψουν στις 4 Ιουλίου, εκτός του Νομπόα που θα επιστρέψει στις 8.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί δυο φορές, 10 το πρωί και 6 το απόγευμα, με τους ποδοσφαιριστές να μένουν ενδιάμεσα σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη:

Πρώτη προπόνηση με πρόστιμο για τον Περέιρα

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.