Τελειώνει τη μεταγραφή Όλσεν

Πώς ο Φρανκ Άρνεσεν κλείνει τις θέσεις των τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον της Λέστερ για Κλάους

MALMO,SWEDEN - AUGUST 27:   Robin Olsenis of Malmo FF during the UEFA Champions League play-off second leg football match between Malmo FF and FC Salzburg at the Swedbank Stadion on August 27, 2014 in Malmo,Sweden.   (Photo by Jonathan Nackstrand/EuroFootball/Getty Images)
Ολσεν ΠΑΟΚ GETTY IMAGES

Ο Iγκόρ Τούντορ ζήτησε άμεσα από τον Φρανκ Άρνεσεν τρεις παίκτες για τον νέο ΠΑΟΚ (τερματοφύλακα, στόπερ και επιθετικό) και ήδη ο Δανός αθλητικός διευθυντής έχει βρει τον γκολκίπερ που προορίζεται για βασικός μπροστά απ΄τον Γλύκο. Ο λόγος για τον διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα, Ρόμπιν Όλσεν που το βράδυ της Δευτέρας κατέληξε σε συμφωνία με τον Άρνεσεν και πλέον είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η μεταγραφή. Ο πανύψηλος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του έτους με την Μάλμε και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα βρει και με το σουηδικό σύλλογο καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό για την αγορά του από τώρα.

Ο Όλσεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ στην καλύτερη φάση της καριέρας του, καθώς πέρυσι αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος οδηγώντας την Μάλμε για δεύτερη σερί χρονιά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ και φέτος άρχισε ως αναντικατάστατος Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της σουηδικής ομάδας βλέπει ως αντικαταστάτη του είτε τον Αντρέας Ίσακσον, είτε τον Γιόχαν Ντάλιν που είχε πουληθεί το 2013 για να πάρει θέση βασικού ο Ολσεν. Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις. Δεν αποκλείεται, πάντως, το ενδεχόμενο ο Άρνεσεν να κρατά την ανακοίνωση της μεταγραφής (ίσως μαζί και με άλλες) για την παρουσίασή του την Πέμπτη (25/6).

Η έλευση Τούντορ και ο άγνωστος προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Ιγκόρ Τούντορ, εξάλλου, αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Σπλι και την οριστικοποίηση των επαφών του με τους άμεσους συνεργάτες του. Πιθανόν μαζί του θα έρθουν οι βοηθοί του Ιβάν Λέκο, Γιούριτσα Βούτσκο, καθώς και ο γυμναστής Μπόρις Πέιρεκ, ενώ ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να εμφανίσει και τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με όσα λένε στην Κροατία οι δημοσιογράφοι, η πρώτη του επιλογή, ο Σάντορ Τόμιτς δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με την Ακαδημία Πούσκας (αυτό υποστήριζε η παλιά δόξα του κροατικού ποδοσφαίρου και προπονητή της Ακαδημίας, Ρόμπερτ Γιάρνι) και αν αυτό ισχύει προφανώς ο Τούντορ θα εμφανίσει κάποιο άλλο πρόσωπο.

Η Λέστερ τσεκάρει Κλάους

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει μπει στο μικροσκόπιο της Λέστερ. Σκάουτερ του αγγλικού συλλόγου που παρέμεινε στην Πρέμιερ Λιγκ, συλλέγει στοιχεία από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εξέλιξη του Κλάους και η περίπτωσή του αξιολογείται από τους ανθρώπους της Λέστερ. Το αν το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε συγκεκριμένη πρόταση αγοράς προς τον ΠΑΟΚ θα φανεί τις επόμενες μέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK