Θα τον περιμένει μέχρι το... παρά ένα

Το μυϊκό σύστημα του Βιεϊρίνια έχει παίξει το ρόλο του στην αύξηση των πιθανοτήτων παρουσίας του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κρέμεται από τα χείλη του Πορτογάλου, για να πάρει αποφάσεις για την άμυνα. Ο Ρουμάνος έχει ένα δίλημμα στη μεσαία γραμμή και... κανένα στην μεσοεπιθετική. Το Contra.gr καταγράφει τα τελευταία πλάνα του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, το ιατρικό τιμ γνωστοποίησε την διάγνωση για την κατάσταση του οπίσθιοι μηριαίου του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Τα ευρήματα έδειχναν θλάση πρώτου βαθμού και απουσία 8-10 ημερών από την αγωνιστική δράση. Ο Πορτογάλος ακραίος ξεκίνησε θεραπείες, με τον τραυματισμένο του μυ να ανταποκρίνεται.

Πέραν της δεδομένης θέλησης του Βιεϊρίνια να προλάβει την αναμέτρηση, οι εξετάσεις αλλά και οι αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή στις ασκήσεις που ακολούθησε μέχρι και σήμερα ήταν ο “μπούσουλας” βάσει του οποίου οι ελπίδες αναπτερώθηκαν. Η αμυντική γραμμή με Βιεϊρίνια θα έχει τον Πορτογάλο αριστερά και σε σειρά προς τα δεξιά τους Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν προλάβει τότε ο Κρέσπο θα πάει αριστερά και ο Μαλεζάς δίπλα στον Βαρέλα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μαουρίσιο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και... θα στείλει στον πάγκο έναν εκ των Κάνιας , Τσίμιροτ. Ο Λουτσέσκου χρησιμοποιεί ως παράδειγμα προς μίμηση (πλην του Σάχοφ) τον Ισπανό μέσο, ο οποίος μπορεί να, κατά το κοινώς λεγόμενο, έχει “φάει πάγκο” αλλά ο βαθμός ετοιμότητας, διάθεσης και αγωνιστικής παρουσίας όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί, ήταν υψηλός. Αυτό είναι το “συν” του Κάνιας. Το “συν” του Τσίμιροτ δεν είναι άλλο από την εικόνα του στις αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε δίπλα στον Μαουρίσιο. Οι δυο τους έδειξαν να έχουν “κουμπώσει” όσον αφορά την διαχείριση χώρου και καθηκόντων στη μεσαία γραμμή.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Λημνιός πήρε πολλά "like" για την εμφάνισή του στην Ξάνθη, ο Πέλκας έδειξε να νιώθει καλά ως επιτελικός μέσος αντί του Ελ Καντουρί, και ο Μακ επέστρεψε στα γκολ. Τριάδα που “γράφει” τέτοια απόδοση στη τελευταία αναμέτρηση, η οποία ήταν και ειδικών συνθηκών, λογικά δεν θα αλλάξει, με τον Τζάλμα Κάμπος να αποτελεί επιλογή στον πάγκο. Στην επίθεση, ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ένα κλικ πίσω από τον Βιεϊρίνια αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του. Η προπόνηση του Σαββάτου είναι κρίσιμη και για εκείνον.

Για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για έναν επιπλέον λόγο. Παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του μετά από ένα διάστημα που περιείχε έντονη αμφισβήτηση και από εκείνους. Δεν θέλει μόνο να κερδίσει τον Παναθηναϊκό αλλά και την γεμάτη Τούμπα, και γι' αυτό στηρίζει πολλά και στην φόρμα των ποδοσφαιριστών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK