Θα χτίσει από την αρχή ο Άρνεσεν

Ο Σαββιδης έχει ανοίξει το δρόμο στον 59χρονο Δανό και αυτός ετοιμάζεται να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι Ιταλοί βλέπουν ενδιαφέρον για τον Σάρι

Θα χτίσει από την αρχή ο Άρνεσεν


Μάλιστα, ο Άρνεσεν έχει αποσπάσει τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου για να κάνει ό,τι θεωρεί σωστό για να χτιστεί μία ομάδα σωστά από την αρχή, ακόμη κι αν πρόκειται για αποχωρήσεις παικτών.

Τι πιστεύει ο Άρνεσεν:

Η ομάδα θέλει ριζικές αλλαγές, να χτιστεί και πάλι από τα θεμέλια. Γι' αυτό και είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει όλα τα “όπλα” που διαθέτει (υψηλό μπάτζετ από το Σαββίδη, αποδέσμευση βαριών συμβολαίων για να δημιουργεί χώρος στο ρόστερ, ακόμη και πωλήσεις).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει καταλήξει σε αποφάσεις για συγκεκριμένους παίκτες και θα γίνουν γνωστές μόλις συμφωνήσει και ο νέος προπονητής, αφού ο Άρνεσεν θέλει να έχει και αυτός λόγο στο σχεδιασμό.

Γράφουν για Σάρι στην Ιταλία

Σε ό,τι αφορά στην αναζητηση για προπονητή, χθες το βράδυ προέκυψε στην Ιταλία σενάριο ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Μαουρίτσιο Σάρι. Πρόκειται για τον 56χρονο τεχνικό που λίγες μέρες πριν παραιτήθηκε από την Έμπολι παρότι είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Στη γειτονική χώρα συνδέουν το υποτιθέμενο ενδιαφέρον με την παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ο ίδιος ο Σάρι, δεν άφησε πολλά περιθώρια με δηλώσεις του στοSky Sports. “Αν με ενδιαφέρει η Ελλάδα; Θα προτιμούσα να μείνω στην Ιταλία ή εναλλακτικά να πάω στην Αγγλία. Αυτή την περίοδο είναι ξεκάθαρο πως προτεραιότητα αποτελεί η Ιταλία, αφού καμία αγγλική ομάδα δεν με ψάχνει (σ.σ. Γέλια)” τόνισε ο Ναπολιτάνος τεχνικός.

Όταν τέθηκαν υπόψη του τα ονόματα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, σημείωσε: “Δεν ξέρω κάτι, δεν είμαι ειδικός στις ελληνικές ομάδες”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK