Θέλει Μπολί, τον θέλουν... πολλοί

Ο ΠΑΟΚ "ξεψάχνισε" τον Γιανίκ Μπολί, έβαλε τα "δικά του" μέσα για συνεννοηθεί με τους πρώην ζάπλουτους και νυν χρεωμένους της Ανζί και παίζει τη ζαριά του για τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, καθώς δεν είναι ο μόνος που τον καλοβλέπει.

Θέλει Μπολί, τον θέλουν... πολλοί

Γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου 1988, ο Γιανίκ Μπολί είδε το πρώτο φως της ζωής και μεγάλωσε στην Γαλλία. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του τα έκανε στην Παρί Σεν Ζερμέν προτού ακολουθήσουν η Χάβρη και η Νιμ στις οποίες αγωνίστηκε. Ακολούθησε η παρουσία του στην βουλγάρικη Τσερνομόρετς, στην ουκρανική Ζόρια, και τέλος στη ρωσική Ανζί.

Ο ΠΑΟΚ, με "μεσάζοντα" τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, που έχει εργαστεί τόσο στη ρωσική ομάδα όσο και στον "Δικέφαλο του Βορρά", χτύπησε την πόρτα των Ρώσων για τον Μπολί. Για τον οποίο ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από πιο... πλούσια πρωταθλήματα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, για τον Μπολί ενδιαφέρεται η Αλ Ααχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Αλ Τεαβάνα από την Σαουδική Αραβία και μια ομάδα από την Κίνα, ενώ πρόσφατα το όνομά του "έπαιξε" και για την Στεάουα.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Ανζί γνωστοποίησε πως θα πρέπει να "ρευστοποιήσει" τις ποδοσφαιρικές “μετοχές" της λόγω οικονομικών προβλημάτων και ο Μπολί συγκαταλέγεται σε αυτές. Το κόστος αγοράς αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκ. ευρώ με βάση και την πρώτη διερευνητική επαφή που έκαναν οι ασπρόμαυροι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK