Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Ιβιτς και παίκτες

Σαββίδης, Ιβιτς και κάποιοι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τηλεδιάσκεψη στην Τούμπα για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Κανείς από τους πρωτοκλασάτους Ελληνες του ΠΑΟΚ αλλά και ούτε και ο Βλάνταν Ιβιτς αποχώρησαν με το πούλμαν της ομάδας από την Τούμπα αφού παρέμειναν στο γήπεδο.

Ο λόγος είναι για να έχουν τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη. Ο Σέρβος τεχνικός και οι παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά" πρόκειται να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας, μετά την ήττα σοκ από τον Ατρόμητο με 3-4, αλλά και τις δηλώσεις - "βόμβες" του Ίβιτς για εσκεμμένα λάθη παικτών.

Από αυτή τη συζήτηση αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, με τον Ίβιτς να έχει προαναγγείλει αλλαγές σε κάθε περίπτωση. "Η εγώ ή αυτοί" όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.