Την άμυνα της... Μέταλιστ με Μολέδο θέλει ο ΠΑΟΚ!

Με την επιδιωκόμενη απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο ο ΠΑΟΚ θέλει ουσιαστικά να στήσει την άμυνα της Μέταλιστ. Πότε έχουν παίξει μαζί ο στόπερ του Παναθηναϊκού με τον Αζεβέδο που έρχεται.

Την άμυνα της... Μέταλιστ με Μολέδο θέλει ο ΠΑΟΚ!
Μολέντο EUROKINISSI

Με τον Μάρσιο Αζεβέδο να ξεκινά το ταξίδι από την Βραζιλία για την Ελλάδα, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να αποτρέψει τον Ροντρίγκο Μολέδο από να ταξιδέψει από την Ελλάδα για την Βραζιλία, με την πρόταση που κατέθεσε στον Παναθηναϊκό, η οποία να γίνει αποδεκτή θα ξανασμίξει δυο καλούς φίλους, που ως συμπαίκτες έχουν πάρει «διπλό» στην Τούμπα.

Μάρσιο Αζεβέδο και Ροντρίγκο Μολέδο έχουν γράψει μαζί 17 παιχνίδια με τη φανέλα της Μέταλιστ Χάρκιβ, ένα εκ των οποίων στην Τούμπα, όταν η ουκρανική ομάδα επικράτησε του «Δικεφάλου του βορρά» στα τέλη του Ιουλίου του 2013, για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ασπρόμαυροι έχουν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Μολέδο και δεν αποκλείεται να κλείσει σχεδόν ταυτόχρονα με αυτή του Αζεβέδο, κάτι που θα σημαίνει πως θα έχουν καλυφθεί οι δυο κύριες θέσεις στις οποίες οι κυπελλούχοι Ελλάδος αναζητούσαν ποδοσφαιριστές για να αντικαταστήσουν τους Μαρίν Λέοβατς και Κάρλος Σαμπράνο.

Εξ αρχής, η λογική των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν ήταν άλλη από αυτή που προσπαθούν να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες ειδικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, και θέλει την αναζήτηση ποδοσφαιριστών για τους οποίους το ρίσκο θα ήταν το μικρότερο δυνατό. Στη περίπτωση Αζεβέδο το ρίσκο είναι το αν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε σερί αγώνων, καθώς για το αγωνιστικό του προφίλ, υπήρχαν άνθρωποι ενώπιον του Σαββίδη που βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για τον ακραίος αμυντικός της Σαχτάρ.

Στην περίπτωση Μολέδο, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Είναι δεδομένος πως ο ψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει καταλάβει την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Αν η μεταγραφή γίνει και ο Μολέδο πει αυτό που λένε αρκετοί όταν κάνουν μεταγραφή, το «ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι» θα το εννοεί, καθώς έχει αφουγκραστεί το πως η Τούμπα ζει και αναπνέει για τον τίτλο.

Μέσα σε όλα, ο Ιβάν Σαββίδης αφού πρώτα έκανε πράξη το πρώτο κομμάτι της τοποθέτησής του αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ (τη δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό) κάνει πράξη και το δεύτερο κομμάτι αυτής (αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον απ' αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας πρόταση).

News 24/7

24MEDIA NETWORK