Έφυγε Αγρινιώτης, γυρνάει Θεσσαλονικιός

Με τον τίλο του δευτεραθλητή Αφρικής επιστρέφει ο Αμρ Ουάρντα στην Ελλάδα. Μόνο που δεν θα πάει στο Αγρίνιο, αλλά στη Θεσσαλονίκη, μια και στο μεσοδιάστημα πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου, με την οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου εθνών Αφρικής, και την Τετάρτη αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, καθώς από την Ελλάδα έφυγε... ως παίκτης του Παναιτωλικού.

Ο 23χρονος Αιγύπτιος αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...