Το... έμμεσο μήνυμα σε Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρο

Ο ΠΑΟΚ δεν πηγαίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο για τη νίκη. Έχει διπλή αποστολή να φέρει εις πέρας το βράδυ της Κυριακή στο Φάληρο. Ποιοι είναι οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου.

Το... έμμεσο μήνυμα σε Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές ήταν ξεκάθαρο
Λουτσέσκου Σαββίδης EUROKINISSI

Ευπρόσδεκτοι οι βαθμοί, ουδείς το αμφισβητεί, πόσο μάλλον σ' ένα τέτοιο ντέρμπι. Παρόλα αυτά το διπλό στο Καραϊσκάκη δεν είναι -για τον ΠΑΟΚ- το μοναδικό ζητούμενο του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως (υπερ)τονίστηκε μέσα από την ιστοσελίδα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ στην... προαναγγελία και την ανακοίνωση της αποστολής που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η αναμέτρηση " έχει και χαρακτήρα τεστ προσωπικότητας".

Μια φράση που αποτυπώνει την επιθυμία όλων ν' αποδείξουν ότι αφενός αντέχουν και δεν ζαλίζονται στην κορυφή συνεχίζοντας την πρωταθληματική πορεία τους αφετέρου ότι τον Ολυμπιακό "τον έχουν" αγωνιστικά και πνευματικά.

Ούτως ή άλλως προβλήματα τραυματισμών, πλην του μονίμως απόντος Λεβέκ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει και αυτό του επιτρέπει να παρατάξει την πιο κατάλληλη, γι' αυτόν, 11άδα.

Μαζί του ο Ρουμάνος θα έχει 19 ποδοσφαιριστές, τους Ρέι, Πασχαλάκης, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας , Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, και θ' αφήσει εκτός 18άδας μόνο έναν εξ αυτών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK