Το "καμπανάκι" των οπαδών άργησε, αλλά... ακούστηκε

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στης εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, κάνοντας πράξη μία σκέψη... δέκα ημερών.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στης εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και συναντήθηκαν με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου του βορρά" κάνοντας πράξη μια σκέψη που περίμεναν περίπου δέκα ημέρες για να υλοποιήσουν.

Δεν ήταν τόσο η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων που έγινε στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, όσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Η εικόνα των "ασπρόμαυρων" στον αγωνιστικό χώρο δεν άρεσε, και οι οπαδοί θέλησαν να το εκφράσουν αυτό στους ποδοσφαιριστές.

Η απουσία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες μετέθεσε την επίσκεψη των οπαδών στη προπόνηση καθώς οι τελευταίοι ήθελαν να πουν όσα είχαν να πουν παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

Το μήνυμα, πέρασαν των... παραπόνων για εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν λιτό και ξεκάθαρο. " Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ. Θέλουμε να σας βλέπουμε να τρώτε σίδερα. Μπορείτε. Πάρτε το", είπαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK