Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 25η Μαρτίου

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του "Δικεφάλου" για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. "Υποκλινόμαστε σ’ όλους τους ήρωες της Ελλάδας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την 25η Μαρτίου

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αγαπητοί συμπατριώτες!

Κάθε χρόνο στις 25 Μαρτίου οι Έλληνες όλου του κόσμου γιορτάζουν την ημέρα, η οποία έγινε η αφετηρία στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Η Εθνική Απελευθερωτική Επανάσταση του 1821 οδήγησε στην πολυαναμενόμενη απελευθέρωση της Ελλάδας μετά από τετρακόσια χρόνια της Τουρκοκρατίας.

Κάτω από τις σημαίες της ορθόδοξης πίστης, εμπνευσμένοι από την ανιδιοτελή αγάπη για την Πατρίδα τους οι Έλληνες πατριώτες έδωσαν τις ζωές τους για την ελευθερία της πατρίδας. Υποκλινόμαστε σ’ όλους τους ήρωες της Ελλάδας, στους φιλέλληνες που σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα ήρθαν για να την βοηθήσουν.

Σήμερα η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά ελπίζουμε ότι χάρη στις κοινές προσπάθειες και την υποστήριξη των Ελλήνων της διασποράς σε όλο τον κόσμο, η Ελλάδα μας θα ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα πάρει ξανά το δρόμο της ευημερίας και της προόδου.

Σε αυτή τη μέρα, εύχομαι σε εσάς και στις οικογένειές σας ευτυχία, ευημερία και ειρήνη και στον λαό μας εύχομαι πνευματική ενότητα, συσπείρωση και αλληλεγγύη, ειδικά τώρα, απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ: -5 βαθμούς στον ΠΑΟΚ!

Σαββίδης: "Προτείνω ανεπίσημο δείπνο με τους τέσσερις ιδιοκτήτες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK