Επιτέλους: Μάθαμε πώς πέρασαν το... μηχανάκι στην Τούμπα!

Το περίφημο μηχανάκι της Τούμπας, αυτό που ήταν κρεμασμένο στις κερκίδες του γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (που δεν έγινε) συνεχίζει να είναι... viral. Πριν την έναρξη της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ αποκαλύφθηκε πώς το πέρασαν στις κερκίδες.

Ένα από τα... highlight της Τούμπας στο ντέρμπι (σ.σ. που δεν έγινε ποτέ) μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού ήταν το περίφημο μηχανάκι τύπου σκούτερ που βρέθηκε... κρεμασμένο στις κερκίδες του γηπέδου των "ασπρόμαυρων".

Πριν από την έναρξη, λοιπόν, της διαδικασίας εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ και για να... σπάσει ο πάγος, ο πρόεδρος της επιτροπής ρώτησε εύλογα και με χιούμορ, "...αυτό το μηχανάκι πώς πέρασε μέσα στο γήπεδο;" για να ν' απαντήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, με το... ασθενοφόρο μετά από συνεννόηση οπαδών-οδηγού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.gr και της στήλης "Ερυθρός Σταυρός.

Σημείωσε δε ο πρόεδρος, που όμως μετέφερε ήταν στο γήπεδο, πως "δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, ενώ δεν κατεγράφη από κανέναν ούτε στο φύλλο αγώνα ούτε από παρατηρητή".

Γ.Ζ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!