Επιτέλους: Μάθαμε πώς πέρασαν το... μηχανάκι στην Τούμπα!

Το περίφημο μηχανάκι της Τούμπας, αυτό που ήταν κρεμασμένο στις κερκίδες του γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (που δεν έγινε) συνεχίζει να είναι... viral. Πριν την έναρξη της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ αποκαλύφθηκε πώς το πέρασαν στις κερκίδες.

Ένα από τα... highlight της Τούμπας στο ντέρμπι (σ.σ. που δεν έγινε ποτέ) μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού ήταν το περίφημο μηχανάκι τύπου σκούτερ που βρέθηκε... κρεμασμένο στις κερκίδες του γηπέδου των "ασπρόμαυρων".

Πριν από την έναρξη, λοιπόν, της διαδικασίας εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ και για να... σπάσει ο πάγος, ο πρόεδρος της επιτροπής ρώτησε εύλογα και με χιούμορ, "...αυτό το μηχανάκι πώς πέρασε μέσα στο γήπεδο;" για να ν' απαντήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, με το... ασθενοφόρο μετά από συνεννόηση οπαδών-οδηγού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.gr και της στήλης "Ερυθρός Σταυρός.

Σημείωσε δε ο πρόεδρος, που όμως μετέφερε ήταν στο γήπεδο, πως "δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, ενώ δεν κατεγράφη από κανέναν ούτε στο φύλλο αγώνα ούτε από παρατηρητή".

Γ.Ζ.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.