Το νέο "μέτωπο" που άνοιξε ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τον Σκίμπε!

Εκστρατεία έχει αρχίσει στις τάξεις του ΠΑΟΚ σχετικά με τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική. Ποδοσφαιριστές και διοίκηση τα έχουν... βάλει με τον ομοσπονδιακό, περιμένοντας πότε θα φορέσει το εθνόσημο ένας συγκεκριμένος παίκτης.

Το νέο "μέτωπο" που άνοιξε ο ΠΑΟΚ έχει στόχο τον Σκίμπε!

Πήραν το Κύπελλο και άνοιξαν νέο... μέτωπο στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με τον ομοσπονδιακό, Μίκαελ Σκίμπε.

Πρώτος, ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιεΐρίνια που με VIDEO στα social media αναρωτήθηκε γιατί ο Γερμανός δεν καλεί στην Εθνική τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη! Ο Πορτογάλος έδωσε... ρέστα μ' αυτά που είπε ενώ με σταυρωμένα τα χέρια δεν έμεινε ούτε ο Πασχαλάκης που ακούγεται να λέει ότι αφιερώνει το Κύπελλο στον Σκίμπε.

Επόμενος που έστειλε "μήνυμα" στον Γερμανό τεχνικό ήταν ο Γιώργος Σαββίδης.

Μέσω Instagram, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έγραψε: “ Αγαπητέ κύριε Σκίμπε. Το ξέρω ότι αυτός εδώ ο τύπος έχει δεχθεί έξι γκολ σε δύο ντέρμπι, αλλά πιστεύω ότι ακόμη αξίζει...

Το “χτύπημα” του μεγαλύτερου υιού Σαββίδη ήταν διπλό, αφού και για τα δύο ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ πέταξε τη μπηχτή του, ενώ και για τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ βγήκε μπροστά.

Επισημαίνουμε ότι στο συγκεκριμένο post o Γιώργος Σαββίδης παρέα με τα λόγια του "ανέβασε" και μία φωτογραφία του Πασχαλάκη να υψώνει το Κύπελλο στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λουτσέσκου καθιέρωσε τον 28χρονο κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ και δικαιώθηκε, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε κρατήσει για μεγάλο διάστημα απαραβίαστη την εστία του, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές επεμβάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ:

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK