Το παίρνει πάνω του ο Σαββίδης και κάνει... χρυσό τον Βερνμπλούμ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει "πωρωθεί" με την περίπτωση του Πόντους Βερνμπλούμ και ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να ικανοποίηση τον Ρουμάνο, φέρνοντας στην Τούμπα τον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ φέρεται να στρώνει μπόλικα εκατ. τα πόδια του 32χρονου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βερνμπλούμ θέλει ο Λουτσέσκου; Βερνμπλούμ θα του φέρει ο Ιβάν Σαββίδης...

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου και συγκεκριμένα της " LIVESPORT" θα χειριστεί προσωπικά την υπόθεση: Σουηδός στην Τούμπα.

Όπως είχε συμβεί με Νάτχο και Μπερμπάτοφ, έτσι και στην περίπτωση του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ, ο Σαββίδης φέρεται να έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του πως θα to "δουλέψει" ο ίδιος για να πείσει τον έμπειρο μέσο να πει το "ναι".

Μάλιστα, για να δελεάσει τον Σουηδό που είναι 50-50 να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ο Σαββίδης παρουσιάζεται έτοιμος να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο που μαζί με τα μπόνους θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 4.000.000 ευρώ.

Τα χρήματα είναι πολλά για τα ελληνικά δεδομένα, κι ο Βερνμπλούμ διαρρέει στο περιβάλλον του πως είναι ιδιαίτερα κολακευμένος που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί τόσο πολύ για εκείνον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK