Το παρ' ολίγον έγκλημα του "μυρωδιά" Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ άνοιξε την πόρτα του δανεισμού του Κουλούρη και έκλεισε ερμητικά αυτήν της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ. Για το "έγκλημα" του Κροάτη γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Το παρ' ολίγον έγκλημα του "μυρωδιά" Τούντορ

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρέθηκε πέρυσι στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, λίγο πριν από το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Τον Ιανουάριο ο νεαρός επιθετικός έκανε ο,τι μπορούσε για να επιστρέψει, αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή. Ο άνθρωπος που είχε ανοίξει την πόρτα του δανεισμού τον Αύγουστο ήταν εκείνος που έκλεισε την πόρτα της επιστροφής τον Ιανουάριο...

Μετά από την πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία είχε γράψει 15 συμμετοχές (εκ των οποίων οι επτά ήταν ως βασικός) ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ένα από τα ερωτηματικά όσον αφορά την παρουσία του στο ρόστερ. Η σεζόν 2015-16 είχε αρχίσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την επίθεση του ΠΑΟΚ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε σπάσει το μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού στη πρώτη φάση του πρώτου φιλικού της σεζόν, με αντίπαλο ημι-επαγγελματική ομάδα. Οι Λούκας Πέρεθ και Φακούντο Περέιρα είχαν τεθεί στο περιθώριο από τον Ιγκόρ Τούντορ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και όλα ήταν "στον αέρα".

Η συζήτηση για το τι θα συμβεί με την επίθεση ήταν ανοικτή και ο Κροάτης τεχνικός χρησιμοποίησε τον Κουλούρη ως αλλαγή στο δεύτερο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στα δυο παιχνίδια με την Σπάρτακ Τρνάβα. Στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου πάρθηκε η απόφαση για το δανεισμό του Κουλούρη και την απόκτηση ενός επιθετικού με τη μορφή δανεισμού.

Η συγκεκριμένη σκέψη έγινε κατά το ήμισυ πράξη, καθώς ο Κουλούρης βρήκε στέγη στην Ανόρθωση, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν απέκτησε επιθετικό με την μορφή δανεισμού μέχρι τις 31 Αυγούστου και λίγες ημέρες μετά έγινε η μεταγραφή Μπερμπάτοφ. Τον περασμένο Ιανουάριο η πλευρά του Κουλούρη έφερε στο τραπέζι θέμα επιστροφής του στο ρόστερ, ειδικά από τη στιγμή που οι πολλοί τραυματισμοί είχαν δυσκολέψει πολλές φορές το έργο του Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός ήταν αρχικά αρνητικός. Από τις 10 ως τις 23 Ιανουαρίου ο Κουλούρης ήταν εκτός αποστολής από τα παιχνίδια της Ανόρθωσης και έκανε δεύτερη κίνηση επιστροφής. Ο Ιγκόρ Τούντορ ήταν ανένδοτος. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν και από τους ανθρώπους της ομάδας, που εξήγησαν στον Κροάτη ότι θα ήταν καλό να επιστρέψει ο Κουλούρης, εκείνος δεν "μαλάκωσε".

Και, μερικές φορές, η ατάκα "κοίτα να δεις πως τα φέρνει η ζωή" έρχεται και κολλάει γάντι. Από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου έρχονται οι τραυματισμοί των Ροντρίγκες, Ζάιρο και Μπερμπάτοφ, και ο Κουλούρης μένει στην Ανόρθωση μπαίνει ως αλλαγή στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πάφο στο '80 και τελειώνει το παιχνίδι με δυο γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK