Το πλάνο Τούντορ για Μπερμπάτοφ

Σε ποιο σχήμα καταλήγει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ποιο το σχέδιό του για να είναι ο Μπερμπάτοφ άσος βασικός στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ.

Το πλάνο Τούντορ για Μπερμπάτοφ
INTIME SPORTS

Τις τελευταίες μέρες ο Ιγκόρ Τούντορ προσπαθεί και να "δέσει" τον Μπερμπάτοφ με το υπόλοιπο σύνολο, αλλά και να καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Οσον αφορά το δεύτερο μέτωπο, όπως φαίνεται, ο Τούντορ θα ακολουθήσει την πεπατημένη, δηλαδή, το σχήμα που προτίμησε και κόντρα στην Γκαμπάλα, με μοναδική αλλαγή την είσοδο του Εργκους Κάτσε στην ενδεκάδα.

Ο Όλσεν, λοιπόν, θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, οι Τζαβέλλας, Βίτορ και Κόστα θα αποτελέσουν την τριάδα της άμυνας, οι Ροντρίγκες (αριστερά) και Κίτσιου (δεξιά) θα καλύψουν τα άκρα και οι Τζιόλης, Κάτσε και Πέλκας θα πάιξουν στα χαφ. Δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Μακ και Αθανασιάδης.

Ο Τούντορ διαπίστωσε στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, ότι ακόμη ο Μπερμπάτοφ δεν έχει "γνωριστεί" όσο χρειάζεται με τους συμπαίκτες του στην μεσαία και επιθετική γραμμή, για να αποδώσει τα μέγιστα. Γι' αυτό και έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πλάνο, ώστε να ενσωματωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με βάση, λοιπόν, τον προγραμματισμό που κάνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ, το πιθανότερο είναι ο Βούλγαρος άσος να είναι στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ στις 1 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK