Το πρόβλημα είναι ακόμα εκεί...

Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το... "φόρτωμα" του Ιβάν Σαββίδη για τον Στέφανο Αθανασιάδη, η κατάσταση παραμένει στάσιμη και... δικαίως βγαίνει χαμένος ο ΠΑΟΚ, διότι αυτός, ως οργανισμός είναι πλέον υπεύθυνος, όχι για το πρόβλημα, αλλά για την διατήρησή του στην επιφάνεια.

Το πρόβλημα είναι ακόμα εκεί...
athanasiadis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για τον Στέφανο Αθανασιάδη μαθεύτηκαν. Κακώς για τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να προσέξει τα στεγανά του, αλλά μαθεύτηκαν. Ποια ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ, του οργανισμού του ΠΑΟΚ; Η μπάλα στην κερκίδα.Θύμισαν τον παράγοντα του Εδεσσαϊκού που είχε κληθεί να σχολιάσει την αναβολή του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

"Εντάξει, κάτι έγινε αλλά όχι ακριβώς και αρχικά εμείς θέλαμε να του πούμε να ηρεμήσει αλλά μετά αυτός ήθελε ναηρεμήσει αλλά τότε, αυτός, εμείς, είπαμε, δεν ήθελε, και μετά εμείς θέλαμε και εμείς δεν ήθελε, αυτό ακριβώς".

Σε ένα ακόμα "καυτό", δύσκολο θέμα, όλος ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Σαββίδη. Ή μάλλον, όλος ο ΠΑΟΚ... κρύβεται πίσω από τον Σαββίδη. Οι μέρες κυλούν, το πρόβλημα παραμένει και "όλα θα λυθούν όταν ο Σαββίδης συναντηθεί με τον Αθανασιάδη". Άλλοι δεν υπάρχουν να πάρουν θέση; Να απαιτήσουν από τον Σαββίδη να δώσει λύση τώρα; Όποια και αν είναι. Δεν θα πρέπει ο αθλητικός διευθυντής να πάρει το θέμα επάνω του και να πει στον Σαββίδη "σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να γίνει αυτό. Και αν δεν γίνει αυτό που λέω εγώ, ας γίνει αυτό που λες εσύ. Αλλά σήμερα".Δε θα πρέπει ο προπονητής να πει την άποψή του, να πει τι θέλει και τι δεν θέλει, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη - σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ, σε όλους τους τομείς.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει λάθος στην διαχείριση του θέματος, που συνεχίζει να τον "καίει" ειδικά σε μια περίοδο ούτως ή άλλως δύσκολη, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για να έρθουν άλλα πράγματα στην επικαιρότητα. Στην εποχή Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να βρει το τρόπο να απορροφά τους κραδασμούς τέτοιων καταστάσεων. Παλαιότερα, οι ασπρόμαυροι, όντας γεμάτοι με ανθρώπους που ξέρουν καλά αυτόν τον οργανισμό, τα κατάφερναν σε τέτοιες "κακοτοπιές".

Είμαστε στον πέμπτο χρόνο της παρουσίας Σαββίδη, και ακόμα αυτό ο ΠΑΟΚ δεν το έχει ξαναβρεί. Ανθρώπους- κλειδιά που θα πάρουν καταστάσεις επάνω τους, με βάση την "λογική ΠΑΟΚ", με βάση τη νοοτροπία του συγκεκριμένου οργανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όταν ο Κλάους γίνεται... Καζαντζάκης!
Γιατί ο Ιβάν τα πήρε χοντρά με τον Αθανασιάδη
Το πρωτάθλημα δεν είναι Σουρωτή
Μίχελ: "Καμία εντολή για πώληση Κλάους"

News 24/7

24MEDIA NETWORK