Το βίντεο του ΠΑΟΚ έφερε... αναστάτωση στην αίθουσα

Ο ΠΑΟΚ προσκόμισε στα μέλη της επιτροπής εκδίκασης της έφεσης ένα βίντεο με τη στιγμή της ρίψης του αντικειμένου στον Όσκαρ Γκαρθία. Στην αίθουσα, όμως, δεν ήταν έτοιμοι να το... δουν και χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να οργανωθούν.

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετά βίντεο με τη στιγμή της ρίψης του ρολού ταμειακής στον Όσκαρ Γκαρθία τη στιγμή που πήγαινε να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην αποψινή εκδίκαση της έφεσης των "ασπρόμαυρων" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκόμισε στα μέλη της Επιτροπής ένα ακόμη, ερασιτεχνικής λήψης.

Προέκυψε, όμως... θέμα ως προς τον τρόπο που θα έβλεπαν οι αρμόδιοι το βίντεο.

Δεν υπήρχε τρόπος εντός της αίθουσας, μέχρι που επιστρατεύτηκε ένα λάπτοπ για να γίνει η προβολή του βίντεο στην Επιτροπή.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, μέσω του δικηγόρου Λίβα ζήτησε να προβληθούν τα επίσημα βίντεο και τα μέλη δεν είχαν καμία αντίρρηση.

Γ.Ζ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.