Το χρίσμα του αντιπροέδρου στον Γκαγκάτση

Πως ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στην απόφαση να δώσει τον ρόλο του αντιπροέδρου στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Το χρίσμα του αντιπροέδρου στον Γκαγκάτση
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έχρισε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Μάκη Γκαγκάτση. Ο μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου" ανακοίνωσε την Τετάρτη (16/9) την απόφασή του στον γενικό διευθυντή και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ. Ο Σαββίδης σκεφτόταν καιρό μία τέτοια κίνηση επιβράβευσης, καθώς είχε σχηματίσει πολύ θετική γνώμη για το έργο του νεαρού στελέχους στον σύλλογο.

Οι δύο υποθέσεις που μέτρησαν καταλυτικά στο να προχωρήσει άμεσα στην εφαρμογή αυτής της σκέψης ήταν:

- Η συνεισφορά του Μάκη Γκαγκάτση, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα, στο θέμα της οριστικής ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο. Μάλιστα εκείνη την περίοδο υπήρχε και δήλωση του αρμόδιου Υφυπουργού, Δημήτρη Μάρδα, που αναγνώριζε δημόσια την συμβολή του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ στο να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια διαδικασίες που απαιτούνταν για να είναι απόλυτα νόμιμη η διαδικασία.

- Η αποτελεσματική διαχείριση της υπόθεσης Μπερμπάτοφ και του δικαιώματος του Βούλγαρου να παίξει στους ομίλους του Europa League. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ πρόλαβε σε χρόνο dt όλες τις διαδικασίες και τελικά κατάφερε ο ΠΑΟΚ να συμπεριλάβει στη λίστα του τον 34χρονο φορ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διατηρήσει τον ρόλο του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με αυτόν του αντιπροέδρου, που του δίνει το δικαίωμα της ψήφου και στα συμβούλια της λίγκας και το μοναδικό ερωτηματικό είναι εάν θα υπάρξει πρόσληψη και άλλου στελέχους προκειμένου να επιμεριστεί ο φόρτος εργασίας του κ. Γκαγκάτση.

Διαβάστε ακόμη:

Τούντορ: "Η Καμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, πρέπει να τη σεβαστούμε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK