Τόσο ξύλο μόνο ο Καρέλης θα το άντεχε...

Ο Νίκος Καρέλης είναι από τους πλέον δυναμικούς σέντερ φορ και αυτό αποδείχτηκε ένα "όπλο|" για εκείνον ώστε να αντέξει από την τελετή μύησης που του ετοίμασαν οι νέοι συμπαίκτες του (VIDEO).

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ / ΑΙΓΥΠΤΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είχε τον Πρίγιοβιτς και τον Άκπομ, όμως η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκε στιγμή και όταν της δόθηκε η ευκαιρία να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ, φρόντισε να κάνει ένα εξαιρετικό δώρο στον Ραζβάν Λουτσέσκου φέρνοντας στην Τούμπα για αυτή τη σεζόν τον Νίκο Καρέλη.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει ήδη προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και στην τελευταία μάλιστα εξ αυτών χρειάστηκε να περάσει την "δοκιμασία" με την τελετή μύησης για κάθε νέο παίκτη.

Εκεί, δημιουργήθηκε ένας διάδρομος από τους συμπαίκτες του όπου μέχρι να περάσει υπέφερε από τις "παραδοσιακές" καρπαζιές για... καλωσόρισμα, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει το σχετικό χιουμοριστικό video με το εξής σχόλιο: "Ακόμα και ο Χουλκ, καμία φορά τρώει τις φάπες του..."

Όπου Χουλκ φυσικά ο Νίκος Καρέλης, με το προσωνύμιο αυτό να τον συνοδεύει τα τελευταία χρόνια, ελέω της σωματικής του διάπλασης και του παρουσιαστικού του που παραπέμπει στον διάσημο Βραζιλιάνο συνάδελφό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK