Τότε θα γίνει η πρώτη γνωριμία Στανόγιεβιτς-παικτών

Πέντε και σήμερα για το φινάλε των διακοπών των παικτών του ΠΑΟΚ, καθώς η προετοιμασία των ασπρόμαυρων ξεκινά στις 22 Ιουνίου.

Οι παίκτες θα περάσουν το πρωί από εξετάσεις και στις 7:00 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για την πρώτη προπόνηση που θα είναι κλειστή για φιλάθλους και ΜΜΕ.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάσουν οι Μάτος και Ενρίκε, που θα ενσωματωθούν στις 24 Ιουνίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα (27/6) αναμένονται στις προπονήσεις οι διεθνείς (Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάχοφ, Ουάρντα, Δληγιαννίδης, Κουλούρης)

Ο Δικέφαλος του βορρά θα αναχωρήσει για το Χορστ της Ολλανδίας στις 2 Ιουλίου και μέχρι τις 16 του μήνα θα αντιμετωπίσει σε φιλικά τις Φέλνο, Μπριζ και Άγιαξ.

Face Control

O Γκρεγκ Πόποβιτς δεν ήθελε ποτέ να κάνει καριέρα

Το Δεκέμβρη του 1996 είχε απολύσει τον προπονητή των Σπερς, για να καθίσει εκείνος στην καρέκλα. Η σοβαρή προϋπηρεσία που είχε ήταν σε κολέγιο της Division III. Εκεί ανακάλυψε ποιος είναι, τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πώς να το κάνει. Αυτή είναι η ιστορία του Γκρεγκ Πόποβιτς.