Τούντορ: "Η διαιτησία με τον Ολυμπιακό να μην είναι όπως με την Αντερλεχτ"

Μια δήλωση περί διαιτησίας που θα συζητηθεί έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Τούντορ: "Η διαιτησία με τον Ολυμπιακό να μην είναι όπως με την Αντερλεχτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν θύμισε η σημερινή εμφάνιση την αρχή της σεζόν που ο ΠΑΟΚ έπαιζε καλό ποδόσφαιρο: «Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι το σημερινό, ήμασταν καλύτεροι στο κομμάτι της ενεργητικότητας και του πάθους όπως στην αρχή της σεζόν. Όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνουμε συνεχώς».

Για το αν υπήρχε καλύτερη διαχείριση στον αγώνα: «Ξέρετε ότι έχουμε μια νεανική ομάδα που δεν είναι εύκολο να παίζει κάτω από την πίεση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα βελτιώνεται σιγά-σιγά και θα χρειαστεί κάποια χρόνια για να γίνει. Αυτή η ομάδα σε 2-3 χρόνια θα το είχε καθαρίσει το παιχνίδι. Για αυτό ήμουν αγχωμένος. Ο Πέλκας ήταν πολύ καλός σήμερα, σκοράρει δίνει ασίστ και είμαι ικανοποιημένος από αυτόν, σε 2-3 χρόνια θα είχε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα».

Για το αν την Τετάρτη θα βάλει πιο έμπειρους παίκτες και γιατί έβγαλε τον Κίτσιου: «Ήθελα περισσότερα από τον Κίτσιου, ήταν καλός σήμερα και δεν ήθελα να βγάλω τον Μυστακίδη γιατί ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι. Ο Κίτσιου θέλω να γυρίσει στις παλιές καλύτερες εμφανίσεις του. Τον πιέζω όπως και όλους. Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα βάλω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα χωρίς πολλές αλλαγές. Το μόνο που θέλω είναι να μην σφυρίξει ο διαιτητής όπως την Πέμπτη στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ».

Για το ποιοι επιστρέφουν την Τετάρτη: «Ο Χαρίσης επιστρέφει και ίσως ο Ροντρίγκες με τον Κλάους να είναι στον πάγκο».

Για την διαιτησία και αν θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τους παίκτες του ενόψει της Τετάρτης: «Πάντα είναι καλό να μην είσαι αφοσιωμένος στον διαιτητή αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν μου αρέσει όταν οι προπονητές δεν σχολιάζουν τις αποφάσεις των διαιτητών που μπορεί να έχουν αλλάξει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Αυτή είναι γενικότερα η άποψη μου για τους διαιτητές. Υπάρχουν καλοί και κακοί διαιτητές αλλά όλοι είμαστε ανθρώπινα όντα και πρέπει να διαχειριστούμε κάποια πράγματα».

Για τις φάσεις που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στα στημένα και γιατί έπρεπε να φτάσουμε τέτοια εποχή για να τις βγάλει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, δουλεύουμε σε αυτό συνεχώς. Σημασία έχει να σου βγουν και οι φάσεις. Ενώ δεν επικεντρώνομαι σε συγκεκριμένες ποδοσφαιριστές, σήμερα έχω να πω καλά λόγια για τους αμυντικούς μας. Σήμερα ο Τζαβέλλας, ο Χατζηισαΐας και ο Βίτορ ήταν πολύ καλοί και είναι σημαντικοί για την ομάδα μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK